Το διαδίκτυο έφερε την απελευθέρωση – Ένας στους δύο Έλληνες ψάχνει σεξ στο ίντερνετ

Το διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και απ’ ότι φαίνεται έχει
φθάσει και στο σημείο να αντικαθιστά την σωματική επαφή καθώς έξι στους δέκα Έλληνες είναι εθισμένοι στο ιντερνετικό σεξ.

Στη νέα έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, συμμετείχαν 800 άνδρες και 800 γυναίκες από 18 έως 65 ετών και σύμφωνα με τα αποτελέσματα πολλοί επισκέπτονται τον κυβερνοχώρο για γνωριμίες με το αντίθετο φύλο και χωρίς την προοπτική μίας σοβαρής και σταθερής σχέσης. Επίσης οχτώ στους δέκα άνδρες και επτά στις δέκα γυναίκες επισκέπτονται ιστότοπους με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Επίσης το 43% δηλώνει πως έχει κάνει σχέση μέσα από το internet. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι παντρεμένοι καταφεύγουν στο διαδίκτυο για μια εφήμερη σχέση. Τόσο οι έγγαμοι όσο και οι άγαμοι δηλώνουν πως το διαδικτυακό σεξ τους βοηθάει να απελευθερωθούν και να βελτιώσουν την σεξουαλική τους ζωή. Ωστόσο οι παντρεμένοι μεγαλύτερης ηλικίας θεωρούν πως πρόκειται για ταμπού και απιστία.
Επίσης το 48% των ερωτηθέντων απάντησαν πως κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αυτοϊκανοποιούνται, το 26% δηλώνει πως έχει απελευθερωθεί και το 2% ότι έχει βλάψει την σεξουαλική του ζωή.

Πηγή: seleo.gr