Zώδια: Tι φέρνει για σας αυτό το τριήμερο; Διάβασε τις προβλέψεις από 22/5 έως και 24/5

Κριός
Έχεις κουραστεί από τις οικογενειακές υποχρεώσεις γιατί όλο και κάτι χαλάει και προσπαθείς
να το φτιάξεις. Το πιο σημαντικό είναι να μείνεις και εσύ λίγο με τον εαυτό σου για να ξελαμπικάρεις και για να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις το αρνητικό σημείο τριβής που σε γυρίζει συνέχεια στα ίδια και στα ίδια. Πρέπει όμως είναι να το καταλάβεις, γιατί, αν δεν το καταλάβεις, δεν θα μπορείς να βγεις ουσιαστικά από το πρόβλημα. Μπορεί να σε ενδιαφέρει η εικόνα σου περισσότερο από ό, τι νομίζεις. Από το Σάββατο και μετά, αλλάζεις τελείως και εμφανίζεται το πρόσωπο του νικητή! Θα ξεπεράσεις λοιπόν γρήγορα τα θέματά σου και τις πιέσεις σου και θα ξεκουραστείς, αφού θα περάσεις ένα πολύ δημιουργικό Σαββατοκύριακο γεμάτο ερωτισμός αλλά και ρίσκο.

Ταύρος
Έχεις συνθηκολογήσει σε πολλά από τα μέτωπα που σε απασχολούν. Τελευταία έχεις αφήσει τα προσωπικά σου, που, το βλέπεις και εσύ, μετά από την μοναξιά και την επιλεκτικότητα, χρειάζεσαι κάτι πιο τρανταχτό ή κάτι που να σου αποδεικνύει ότι τελικά θα είσαι εσύ εκείνο το άτομο που μπορεί να εμπνεύσει έρωτες και πάθη! Αυτές τις μέρες θέλεις να ξεχωρίσεις στους φίλους σου και, από εκεί που έχεις σεμνότητα και απλότητα, ξαφνικά μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να τους κάνει δώρα που πιθανόν να μην τα έχεις κάνει ούτε και στον ίδιο σου τον εαυτό! Οι διαφορές και η διχογνωμία που έχεις με τον Τοξότη μπορεί για λίγο να σταματήσουν και να γίνει ανακωχή. Θέματα παιδιών θα σε απασχολήσουν έντονα.
Δίδυμοι
Είσαι μέσα - έξω και αυτό σε αναστατώνει γιατί τα συναισθήματά σου κινούνται σαν την πυξίδα. Κάπου θέλεις και εσύ την ησυχία σου αλλά δεν είναι και πολύ εύκολο να την βρεις κυρίως αυτές τις ημέρες που όλα αλλάζουν και έρχονται όλα αυτά που θέλεις πιο κοντά σου. Τουλάχιστον εμφανίζονται άτομα που έχουν εξαφανιστεί και εσύ καταφέρνεις να κυριαρχείς περισσότερο πάνω στα γεγονότα. Θα εισπράξεις συμπάθια από άτομα με τα οποία παλιά ήσασταν σε απόσταση και αυτό θα σε βοηθήσει, ώστε να αποκαταστήσεις όλες τις φθίνουσες σχέσεις. Εσένα αυτό που σε ενδιαφέρει, εκτός από την επικοινωνία, είναι η γνώση και η απλότητα σε κάθε μορφή εκδήλωσης. Το καλό είναι ότι πηγαίνεις παντού και δένεις με όλους και όλα και αυτό σε κάνει αξεπέραστο/η.
 
Καρκίνος
Αναλύεις συνέχεια τα συναισθήματά σου και ίσως να τα ψειρίζεις υπερβολικά γιατί πάντα κάτι δεν σου πάει καλά και πρέπει να το εξιχνιάσεις. Το πιο σημαντικό είναι να εξουδετερώσεις τις υπερβολές και κυρίως να μειώσεις τις φιλοδοξίες που, χωρίς να το θέλεις, σε εξουσιάζουν. Η σχέση με τον Αιγόκερω εξελίσσεται με ένα τρόπο που δεν το περίμενες ούτε και εσύ καθώς είναι πολύ γρήγορος. Από το Σάββατο και μετά, θα θελήσεις να «επιστρέψεις» ό, τι έχεις λάβει γιατί σε ενδιαφέρει να φανείς γενναιόδωρος/η και πολύ κοντά σε άτομα που αγαπάς και σέβεσαι. Το καλό είναι ότι δεν πνέει άνεμος αλλαγής, και επιτέλους μπορείς να σταθεροποιήσεις όλες τις extreme, εσωτερικές αντιστάσεις που έχεις μέσα σου και σε σπρώχνουν να χαλάσεις οτιδήποτε έχεις αρχίσει εδώ και λίγο καιρό.

Λέων
Δυναμώνεις υπερβολικά αφού πρώτα έχεις περάσει από ένα συγκεκριμένο τεστ, το οποίο είναι πολύ «δυνατό», γιατί καταλαβαίνεις επιτέλους από τι μπορεί να υποκινείται το συναίσθημά σου. Αυτό που σε κρατά, είναι η άσκηση με τον εαυτό σου και γενικά το να μιλάς και να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις και πώς το θέλεις. Το Σάββατο και η Κυριακή είναι δυο υπέροχες ημέρες που θα εκμεταλλευτείς στο έπακρο, και ό, τι επιλέξεις να κάνεις, θα το εκφράσεις πολύ έντονα και δυνατά. Σίγουρα θα νιώσεις ότι είσαι στο κέντρο της ύπαρξής σου και κανένας δεν μπορεί να σε «ξεκουνήσει» από εκεί, ακόμα και ένα πολύ σημαντικό άτομο που συνέχεια στριφογυρίζει στα πόδια σου και περιμένει να του δώσεις σημασία. Εσύ θα το κάνεις βέβαια, αλλά με τον δικό σου, αγέρωχο τρόπο. Η δημοτικότητά σου θα ανέβει στο έπακρο αυτές τις ημέρες.

Παρθένος
Γνωρίζεις νέο κόσμο που για σένα είναι πολύ σημαντικό γιατί καταφέρνει να μοιράζεσαι αυτά που νιώθεις, ακόμα κι αν αυτούς τους ανθρώπους δεν τους γνωρίζεις πολύ καλά. Η άνεση που θα νιώσεις, θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα γενναίο βήμα στην δουλειά σου και ίσως σήμερα να «εκτεθείς» περισσότερο, με θετικό τρόπο πάντα. Από το Σάββατο και μετά θα μείνεις με τον εαυτό σου και ίσως αρκεστείς σε ένα μικρό αλλά πολύ έξυπνο παιχνίδι με έναν Υδροχόο, στο οποίο όμως και πάλι δεν θα «προβληθείς» πολύ, καθώς θα έχεις εκείνη την μυστικότητα που θα σε κρατάει. Παρ' όλα αυτά, σκοπεύεις με κάθε τρόπο να ανακαλύψεις την πραγματική εικόνα του ατόμου που σε ενδιαφέρει, ακόμα και χρησιμοποιώντας κατασκοπεία. Από την άλλη, αν έχεις χρόνο, καλό είναι να ηρεμήσεις και να ασχοληθείς με εσένα ή τα άτομα που έχουν την ανάγκη σου από άποψης πρακτικής βοήθειας.

Ζυγός
Η εκκεντρική συμπεριφορά σε καθορίζει αυτό το διάστημα και αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα δοκιμαστούν οι αντοχές σου γιατί νιώθεις ότι μπορεί να σε χωρίζουν πολλά από τους υπόλοιπους και πρέπει να κάνεις μεγαλύτερους συμβιβασμούς. Οι συναισθηματικές σου αδυναμίες θα βγουν στην επιφάνεια και ένα άτομο που μπορεί να αντιπροσωπεύει ακόμα και την εξουσία να νιώσεις ότι σε καταπιέζει γιατί δεν μπορείς να του πεις «όχι». Αυτά όλα θα σε ταλαιπωρήσουν περισσότερο την Παρασκευή αλλά τουλάχιστον θα επιλύσεις κάποιες ουσιαστικές διαφορές που έχεις. Από το Σάββατο και μετά θα νιώσεις μεγαλύτερη δύναμη γιατί θα ανακατευτείς με πολύ κόσμο όπου εκεί θα διοχετεύσεις την ενέργειά σου στους φίλους ή σε ομάδες που είναι της αρεσκείας σου. Πάντως θα βγεις και θα περάσεις καλά γιατί θα τελειώσεις πολλές δουλειές που τις είχες ανοικτές όλο αυτό το διάστημα.

Σκορπιός
Θα προσπαθήσεις ό, τι κάνεις να έχει την προσωπική σου σφραγίδα και θα εκφραστείς μέσα από αυτά που για σένα είναι σημαντικά. Το καλό είναι ότι θα έχεις να δουλέψεις με άτομα που σε καταλαβαίνουν και είναι πολύ κοντά σου. Πάντως επειδή θα έχεις στο μυαλό σου ότι όλα περνάνε από το χέρι σου, θα κάνεις πολλά πράγματα που δεν περίμενες. Επειδή πιθανόν να βρεθείς σε γάμο ή μια κοινωνική γιορτή θα γίνεις το επίκεντρο γιατί θα έχεις λάμψη και μια δυνατή παρουσία. Οι αγορές σου θα είναι πολύ ιδιαίτερες ίσως και ακριβές, σκεφτόμενος/η ότι καλύτερα να έχεις κάτι πολύ καλό ποιοτικά που θα αντέχει στον χρόνο. Η ζεστασιά που θα έχεις απέναντι στους φίλους σου και στους γνωστούς σου θα είναι για σένα η απόδειξη ότι τους αγαπάς και τους σκέφτεσαι με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο. Η θάλασσα σου κάνει καλό και πιθανόν να βρεθείς στην παραλία χωρίς απαραίτητα να βουτήξεις αλλά να χορτάσεις ήλιο που θα σου κάνει πολύ καλό.

Τοξότης
Σήμερα θα είσαι προβληματισμένος/η γιατί οι σκέψεις σου θα είναι κάπως μελαγχολικές κυρίως γιατί θα αφορούν σε κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με την οικογένεια. Από το Σάββατο και μετά θα βελτιωθεί η διάθεσή σου και θα τολμήσεις να κάνεις σκέψεις και κινήσεις πολύ δυναμικές που θα σχετίζονται καθαρά με την ατομική σου ευχαρίστηση και την προσωπική σου βελτίωση. Μπορεί να θέλεις να μείνεις μόνος/η χωρίς όμως να σε ενοχλεί γιατί θα έχεις εκείνη την δύναμη που θα σε σπρώχνει να κινηθείς. Το καλό είναι ότι αγωνίζεσαι όλη αυτή την περίοδο να πετύχεις κάτι που έχεις ήδη ξεκινήσει και να το κάνεις πολύ καλό για να μην έχεις μετά ενοχές ότι δεν προσπάθησες με όλη σου την δύναμη. Βέβαια μαζί με όλα αυτά δεν θα παραλείψεις να βγεις με κάποια εκλεκτά άτομα που για σένα είναι μοναδικά και να μοιραστείς ωραίες εμπειρίες.

Αιγόκερως
Έχεις ήδη αναλάβει πολλά να σηκώνεις στους ώμους σου γιατί θέλεις να είσαι όσο μπορείς πιο εντάξει κυρίως με τα άτομα που βρίσκεσαι καθημερινά και περνάς χρόνο μαζί τους. Από το Σάββατο και μετά μπορεί να ταξιδέψεις για να βρεθείς με άτομα αγαπημένα αλλά θα έχεις το άγχος της προσωπικής έκφρασης. Ίσως δοκιμάσεις να μιλήσεις για σένα αλλά όπως είναι φυσιολογικό, δεν θα έχεις αντικειμενική άποψη για αυτά που σκέφτεσαι και είσαι. Πιθανόν να υπάρχει και ένα είδος εγωισμού σε ό, τι κάνεις και αυτό είναι και καλό και κακό γιατί, χωρίς να το καταλάβεις, θα προσπαθείς να αποδείξεις ότι αξίζεις αλλά δεν θα υπάρχει λόγος. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα και ήρεμα. Το θέατρο, η ποιοτική διασκέδαση και κάθε τι που μπορεί να σε κάνει να ηρεμήσεις και να σκεφτείς σου είναι απαραίτητα.

Υδροχόος
Είσαι πνιγμένος/η από οικογενειακές ή άλλες υποθέσεις που σου φαίνονται βουνό γιατί θα πρέπει να υπηρετήσεις ένα σκοπό που δεν σε εκφράζει ή να σε κουράζει ιδιαίτερα. Από το Σάββατο και μετά η συντροφική σκέψη καθώς και η αναβαθμισμένη συνεργασία με άτομα της ίδιας ιδεολογίας με εσένα θα σε ανακουφίσει γιατί θα μιλάς στην ίδια γλώσσα και αυτό είναι το πιο θετικό. Όσο πάντως και να κρατάς τις αποστάσεις, δεν θα το καταφέρεις για πολύ ακόμα, ακόμα και με άτομα που σε έχουν ενοχλήσει γιατί θα παρασυρθείς από ένα κλίμα θετικών αντιδράσεων και θα συμπεριφερθείς ανάλογα. Πάντως είναι όμορφο όταν νιώθεις ότι περιβάλλεσαι από κόσμο που σε αγαπά και θέλει να είναι κοντά σου. Ο φόβος της μοναξιάς θα πάει περίπατο και μαζί με αυτόν και όλες οι υπόλοιπες αρνητικές σκέψεις που σε ακολουθούν.

Ιχθύες
Τακτοποιείς μια χαρά όλες τις οικογενειακές υποθέσεις σου καθώς και τα θέματα με τα παιδιά που σε απασχολούν γιατί έχεις ανάγκη να αφιερωθείς εκεί όπου νιώθεις ότι θα πάρεις ενέργεια αλλά και πολύ συναίσθημα. Από το Σάββατο και μετά μπορεί να αισθανθείς υπόλογος/η και πρέπει κάπου να αφιερώσεις τον εαυτό σου για να βγεις από αυτή την ενοχή. Θα τα καταφέρεις όμως και θα αποδείξεις ότι τελικά νοιάζεσαι αληθινά και όχι επιφανειακά γιατί ίσως να είχες κατηγορηθεί για αυτό. Επειδή μπορεί να λάβεις μέρος σε ένα συνέδριο επαγγελματικό, θα ορίσεις από την αρχή την στάση σου και δεν θα ξεγελαστείς με το να ακολουθήσεις τα θέλω και τις απαιτήσεις των άλλων. Αυτό για σένα θα είναι και δημιουργικό γιατί θα έχεις μια μοναδικότητα σε ό,τι κάνεις, ακόμα και στο πιο απλό. http://www.parapolitika.gr