Ρόδος: Ξύπνησε γυμνή την ώρα του βιασμού της - Εφιάλτης για 17χρονη κοπέλα σε σπίτι διάσημου μέντιουμ του νησιού!

Η υπόθεση προσλαμβάνει ασύλληπτες διαστάσεις εξαιτίας πληροφοριών, που φέρουν τον
δράστη να πάσχει από σοβαρή σεξουαλικά μεταδιδόμενη νόσο...
Μια νέα φρικιαστική υπόθεση βιασμού 17χρονης Ροδίτισσας από 50χρονο, που έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοιο αδίκημα και για κλοπές, απασχολεί την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και την τακτική Ανακρίτρια Ρόδου.
Η υπόθεση προσλαμβάνει μάλιστα ασύλληπτες διαστάσεις, εξαιτίας πληροφοριών, που φέρουν τον καταγγελλόμενο να πάσχει από σοβαρή σεξουαλικά μεταδιδόμενη νόσο, να έχει ήδη υποβληθεί σε εξετάσεις σε εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και να αναμένονται τα αποτελέσματα.
Η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο, όταν η ανήλικη, συνοδευόμενη από την μητέρα της, κατήγγειλε σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ότι ο 50χρονος την εξανάγκασε δια της βίας σε εξώγαμη συνουσία, στην οικία του, στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη.
Η ανήλικη φέρεται συγκεκριμένα να είχε γνωρίσει τον 50χρονο μέσω μιας φίλης της και να μετέβαινε συχνά εκεί προκειμένου να της προβλέπει το μέλλον. Εμφανιζόταν συγκεκριμένα «ειδικός» στο να «ρίχνει τα χαρτιά». Την περασμένη Πέμπτη ο 50χρονος, όπως καταγγέλθηκε, την προσκάλεσε το βράδυ στην οικία του και εκεί αφού της πρόσφερε ένα ποτήρι κρασί, η 17χρονη υποστηρίζει, ότι έχασε τις αισθήσεις της.
Πιθανολογεί συγκεκριμένα ότι ο 50χρονος είχε ρίξει στο ποτό της κάποια ουσία και όταν συνήλθε διαπίστωσε ότι είχε αφαιρέσει το παντελόνι της και βρισκόταν από πάνω της προσπαθώντας να έλθει σε εξώγαμη συνουσία μαζί της. Η 17χρονη υποστηρίζει ότι προσπάθησε να τον απωθήσει και ότι εκείνος την έπιασε από το λαιμό, την απείλησε και την βίασε.
newsit