ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!

Στις 25 Γενάρη ο Λαός μας με καθαρό τρόπο είπε όχι στις πολιτικές των
μνημονίων! Πέντε μήνες τώρα παρακολουθεί μια τεράστια εκβιαστική προσπάθεια να αγνοηθεί η λαϊκή ετυμηγορία και να συνεχίσει η εφαρμογή των πολιτικών που υπαγορεύονται από τους δανειστές και που τόσο πειθήνια εφάρμοζαν τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Με απίστευτο θράσος εκβίαζαν την κυβέρνηση να παραβιάσει τη λαϊκή εντολή. Έθεσαν τους όρους τους απειλώντας με καταστροφές, προσθέτοντας κάθε μέρα νέες απαιτήσεις, ζητώντας νέες περικοπές, απαιτώντας τη συνέχιση πολιτικών που έστειλαν εκατοντάδες χιλιάδες νέους επιστήμονες εκτός χώρας, χιλιάδες ανθρώπους στην αυτοκτονία και ενάμισι εκατομμύριο στην ανεργία.
Αξίωναν ούτε λίγο ούτε πολύ μια άλλη πολιτική και μια άλλη κυβέρνηση απ’ αυτή που ψήφισε ο λαός. Η κυβέρνηση αρνήθηκε να παραβιάσει την εντολή που της δόθηκε!
Ο λαός μπορεί να πάρει την απόφαση!
Όποιος θέλει να του κόψουν τη σύνταξη μπορεί να το πει! Και να πάρει την ευθύνη!
Όποιος θέλει να μιλά με το παιδί του μόνο στο skype μπορεί να το πει.
Όποιος θέλει να ξεπουληθεί ο τόπος του μπορεί να το πει.
Αλλά μπορούμε και όλοι εμείς να πούμε: Δεν περνάνε, κύριοι, οι εκβιασμοί σας! Ο λαός αυτός στάθηκε όρθιος όταν τον πυροβολούσαν κανόνια και τουφέκια. Θα σταθεί και τώρα που τον πυροβολούν οι νέο-δωσίλογοι από τηλεοράσεις και ραδιόφωνα.
Και θα φωνάξει μέσα από τις κάλπες της άλλης Κυριακής ΩΣ ΕΔΩ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν' ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ! http://www.iskra.gr/