ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ "ΝΑΙ"

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κρατικίστικο κόμμα. Θέλει δηλαδή την κυριαρχία του κράτους επί της κοινωνίας. Αλλά αυτό που παρατηρείται αυτές τις μέρες, με το δημοψήφισμα, ξεπερνά κάθε επιστημονική φαντασία, για όσους δεν γνωρίζουν τη συγκρότηση και τους στόχους της ελληνικής ολιγαρχίας.
Το κρατικίστικο λοιπόν κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ), έδωσε μάχη με τους δανειστές για να
προστατέψει τις δημόσιες δαπάνες, σε αντίθεση με τους φόρους, τους οποίους δέχεται ολοκληρωτικά και μάλιστα υπερέβαλε κατά πολύ. Τελικά, καταλήξαμε στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Προτείνει λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν οι πολίτες «ΟΧΙ», προκειμένου να πάρει νέα λαϊκή εντολή για να υπερασπιστεί ιδεολογικά μια κρατικιστική μορφή για την ελληνική οικονομία.
Αν αυτό είναι απόλυτα λογικό, σύμφωνα με τα ιδεολογήματα του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνο που ξεπερνά κάθε επιστημονική φαντασία είναι η συνταύτιση των πολιτικών οικογενειών της Δεξιάς, με το σύστημα ΠΑΣΟΚ, δηλαδή με τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες του, τους κρατικοδίαιτους δημάρχους του, τους κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές του, τους κρατικοδίαιτους πανεπιστημιακούς του, τα καθεστωτικά ΜΜΕ κ.λ.π. οι οποίοι όλοι μαζί (ατομικά και ομαδικά) συστήνουν με κάθε μέσο να ψηφίσουμε «ΝΑΙ».
Το επαναλαμβάνουμε, ώστε να γίνει κατανοητό, για το ποιοι συγκροτούν την ελληνική ολιγαρχία. Ενώ δηλαδή θα έπρεπε κρατικιστές και κρατικοδίαιτοι να συνταυτίζονται, αντιθέτως διαφωνούν. Ο μεν κρατικίστικος ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να ψηφιστεί το «ΟΧΙ», η δε κρατικοδίαιτη ολιγαρχία, η οποία δεν έχει ιδεολογικές διαφορές και ανησυχίες, αλλά απλά ενδιαφέρεται μόνο για την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και την διατήρηση των προνομίων της, ζητάει αντίθετα να ψηφιστεί το «ΝΑΙ». Στην ουσία δηλαδή, αυτή η κρατικοδίαιτη νομενκλατούρα, καλεί εμάς τα κορόϊδα τους φορολογούμενους, να διατηρήσουμε τα προνόμιά της, εφαρμόζοντας όποια μέτρα επιβάλλουν οι δανειστές, χάνοντας φυσικά εμείς τις περιουσίες μας. http://hassapis-peter.blogspot.gr