Δελτίο Τύπου: ΚΑΛΕΣΜΑ σε ιδρυτική συνέλευση της «Λαϊκής Ενότητας» Θήβας.

ΚΑΛΕΣΜΑ σε ιδρυτική συνέλευση της «Λαϊκής Ενότητας» Θήβας


Στις 31-8-2015, συναντηθήκαμε, τα παραιτηθέντα μέλη του Συντονιστικού Γραφείου και της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Θήβας, της Ο.Μ. Τανάγρας και της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας από την π. επαρχία Θήβας, και συζητήσαμε τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Εκτιμήσαμε, πως η δημιουργία της «Λαϊκής Ενότητας» έρχεται να καλύψει την αναγκαιότητα υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων από τη λαίλαπα των μνημονίων, μετά την μνημονιακή στροφή της κυβέρνησης. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην σύσταση ομάδας πρωτοβουλίας της «Λαϊκής Ενότητας» Θήβας και καλούμε σε Ιδρυτική συνέλευση της Λαϊκής Ενότητας Θήβας την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19:30, στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας (αίθουσα ΑΡΜΟΝΙΑ). Επίσης με νεότερη ανακοίνωση θα συγκληθεί νομαρχιακή συνέλευση της «Λαϊκής Ενότητας» Βοιωτίας.

Η ένταξη μας στη «Λαϊκή Ενότητα», αποτελεί το δρόμο της αντίστασης και του αγώνα για να συγκροτηθεί ένα πλατύ πολιτικό, κοινωνικό, ριζοσπαστικό, αντιμνημονιακό μέτωπο. Ένα μέτωπο που θα εκφράζει το ΌΧΙ του Ελληνικού Λαού, που ακυρώθηκε με αντιδημοκρατικό τρόπο από την κυβέρνηση.

Η αντιμνημονιακή - προοδευτική ενότητα του Λαού μας, για την επιβίωση της χώρας και της κοινωνίας, είναι απαραίτητη για να αποτραπεί η υποταγή της χώρας στους δανειστές, στην ευρωπαϊκή και την εσωτερική ολιγαρχία. Για να μετατραπεί η απογοήτευση που δημιούργησε η αθέτηση του ριζοσπαστικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, σε μαχητική και ενεργή δράση.

Καλούμε σε πλατιά δημοκρατική συμπόρευση, για να ανατραπεί η αρπαγή του δημόσιου πλούτου της χώρας και να σταματήσει η λεηλασία των λαϊκών κοινωνικών τάξεων. Για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις μιας παραγωγικής και οικονομικής ανασυγκρότησης προς όφελος της κοινωνίας και των λαϊκών αναγκών.

Το ΌΧΙ Δεν ηττήθηκε!

Συνεχίζουμε με τη ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ!



Τα μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας:

Αγγέλου Κωνσταντίνος

Βουδούρη Νόνα

Γκιζίνος Σωτήρης

Κωσταντίνου Βαγγέλης

Μαρίνης Άγγελος

Μυτακίδης Νίκος

Λάμπρου Παναγιώτης

Πάλλης Βαγγέλης

Ροβολής Παύλος

Σκούμας Θανάσης

Φρούσιος Γιώργος

Φωτιάδης Αντώνης