Στα ύψη ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο

Τους 37 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να φτάσει ο υδράργυρος
το Σαββατοκύριακο. Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Συγκεκριμένα στη Μακεδονία και στη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο οι άνεμοιθα είναι δυτικοί-βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη οι άνεμοι θα είναι δυτικοί-βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου. http://www.altsantiri.gr