ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Λαφαζάνης: Ήμασταν η μόνη απειλή για το μνημονιακό σύστημα

Η Λαϊκή Ενότητα ήταν προεκλογικά η μόνη απειλή για το μνημονιακό
σύστημα» τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, συμπληρώνοντας όμως πως το κόμμα του δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων σε μικρό χρονικό διάστημα.
«Δεν υπήρχε καμία περίπτωση, άλλωστε το είχα πει: εγώ μνημόνιο δεν ψηφίζω με τίποτα. Καλύτερα να με κρεμάσουν ανάποδα!» τόνισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.

Πρόσθεσε ότι «από την επομένη κιόλας των εκλογών, η Λαϊκή Ενότητα δικαιώνεται και όσο περνάει ο καιρός, θα δικαιώνεται όλο και περισσότερο. Εμείς, παρουσιάσαμε τη μόνη αυθεντική, πραγματική και ρεαλιστική εναλλακτική αντιμνημονιακή πρόταση για τον τόπο».

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ εξήγησε στη συνέχεια τους λόγους του αρνητικού εκλογικού αποτελέσματος του κόμματος του. «Δεν μπορέσαμε σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα των εκλογών-express, οι οποίες γίνανε μόνο και μόνο για να μείνουμε έξω από τη Βουλή εμείς, η Λαϊκή Ενότητα. Γιατί ήμασταν η μόνη απειλή για το μνημονιακό σύστημα. Δεν μπορέσαμε να εξηγήσουμε αυτή την εναλλακτική μας πρόταση σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.»

Εξέφρασε όμως την πεποίθηση του ότι η ΛΑΕ θα περάσει στην αντεπίθεση. «Επομένως, νομίζω ότι η Λαϊκή Ενότητα μπορεί να περάσει σε αντεπίθεση. Ήδη παντού, όπου πηγαίνουμε, ο κόσμος μάς περιβάλλει με πάρα πολύ θετικό τρόπο και μάς λέει ότι κακώς δεν μπήκαμε στη Βουλή, ότι θα έπρεπε να είμαστε οπωσδήποτε στη Βουλή.»http://www.imerisia.gr