Καμμένος: ΄Ηρθε η απομνημονιοποίηση, οι άδικοι φόροι θα φύγουν πριν το 2031

«Απομνημονιοποίηση». Αυτή είναι η νέα ορολογία εμπνεύσεως της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τις… καλύτερες μέρες που έρχονται. 
Είναι τρόπο τινά η απάντηση στο «success story» του Αντώνη Σαμαρά,
αλλά και η απόδειξη ότι όταν στίψεις το μυαλό μπορείς να εφεύρεις υπέροχα πολιτικά σλόγκαν για να πουλήσεις σανό στο λαό. Σύμφωνα λοιπόν με τον Πάνο Καμμένο «με την έγκριση της δόσης από το Eurogroup μπαίνουμε στην απομνημονιοποίηση της χώρας» και κατά τα φαινόμενα «θα υπάρξει έκρηξη επενδύσεων»! 
Εκτίμησε δε ότι τα εντυπωσιακά αυτά αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης είναι λόγος για να «χαμογελάσουμε λίγο» και να «μην κάνουμε άλλα μνημόσυνα», ενώ αποσαφήνισε γιατί πρέπει να ατενίζουμε με αισιοδοξία το (άμεσο) μέλλον. «Αν υπάρξουν επενδύσεις και αλλαγή κλίματος, θα μειωθεί η ανεργία, και ο ΕΝΦΙΑ και όλοι οι άδικοι φόροι θα φύγουν πριν από το 2031»! Κυριακή κοντή γιορτή δηλαδή… Μήπως έχει έρθει η ώρα για ένα νέο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, αλλά με ορίζοντα δεκαπενταετίας;
Από τα υπόλοιπα που είπε ο Πάνος Καμμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ξεχωρίζουν τα περί αντισυνταγματικότητας πολλών μέτρων (reloaded), καθώς και η αναφορά για τις μεγάλες μάχες των ΑΝΕΛ, που άλλες κερδήθηκαν και άλλες χάθηκαν ενδόξως.  
Διαβάστε και θαυμάστε: «Ξεκινάει μια νέα εποχή, είναι βασικό το θέμα της ψυχολογίας, που μπορεί να βοηθήσει την οικονομία. Φαίνεται ότι θα υπάρξει έκρηξη επενδύσεων, που θα βοηθήσει στο να αντιμετωπιστεί η ανεργία και να έρθει η ανάπτυξη. Πρέπει να δώσουμε και ψυχολογικά ένα σύνθημα ότι η οικονομία θα βελτιωθεί».
«Πολλά από τα μέτρα που πήραμε δεν είναι ευχάριστα, δεν συμβαδίζουν με το νόημα του Συντάγματος, αλλά η συμφωνία του Ιουλίου κατέληξε και σε συμφωνία στο Eurogroup. Ως Ανεξάρτητοι Έλληνες σε θέματα που είχαμε προτάξει δώσαμε μεγάλη μάχη, σε άλλα κερδίσαμε, σε άλλα χάσαμε. Κερδίσαμε στα ειδικά μισθολόγια, παρότι υπήρχε μεγάλη πίεση. Χάσαμε τον ΦΠΑ στα νησιά, η πίεση που υπήρχε ήταν να καταργηθούν όλα τα προνόμια, καταφέραμε να τα διατηρήσουμε στα μικρά νησιά».
http://www.koolnews.gr/