Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Μυαλό vs Ομορφιά: Τι εξιτάρει πιο πολύ τα ζώδια;

Υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζονται στο μυαλό τους για να αγγίξουν την επιτυχία ή την προσωπική ευτυχία. Υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν πως η ομορφιά είναι το μεγαλύτερο όπλο για να πετύχουν στόχους, σκοπούς αλλά
και προσωπικά όνειρα. Παράλληλα, άλλοι συνδέουν τον έρωτα με την ομορφιά και άλλοι το θεωρούν απόλυτα... εγκεφαλικό ζήτημα.
Το σωστό φυσικά, βρίσκεται κάπου στη μέση. Τι επιλέγουν όμως τα ζώδια ανάμεσα στο μυαλό και την ομορφιά για τους ίδιους αλλά και για τον ερωτά τους;

ΚΡΙΟΣ

Δεν τον ενδιαφέρει καν η εξωτερική του εμφάνιση. Είναι σίγουρος για την υπεροχή του, είτε ασχοληθεί με την ομορφιά του, είτε όχι. Το να γυμνάζει και να ακονίζει το εύστροφο ΜΥΑΛΟ του, είναι πολύ πιο σπουδαίο για εκείνον και το κάνει συνεχώς και ακούραστα. Στον έρωτα βέβαια τα πράγματα δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Ο Κριός ως παρορμητικός κυνηγός επιλέγει το «θύμα» του με μία απλή ματιά. Η εξωτερική ΟΜΟΡΦΙΑ ή έστω η επιφανειακή προσωπικότητα κάποιου, αρκούν για να κερδίσουν το ενδιαφέρον του.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν και ξακουστός για την τετράγωνη λογική του, ο Ταύρος θα αφιερώσει πολύ περισσότερο χρόνο στην περιποίηση της εξωτερικής του εμφάνισης, παρά στην εκγύμναση του μυαλού του. Για εκείνον η ΟΜΟΡΦΙΑ είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του.
Στον έρωτα, αν και περνά από κόσκινο τον σύντροφο του πριν ερωτευτεί, μία κύρια προϋπόθεση είναι η ΟΜΟΡΦΙΑ. Δεν θα αντέξει να είναι δίπλα σε κάποιον που δεν ταιριάζει με την αισθητική του.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Στηρίζεται απόλυτα στο ΜΥΑΛΟ του, ακόμα κι αν η φύση τον έχει προικίσει με απαράμιλλη ομορφιά. Το μυαλό, η σκέψη, η γνώση και η επικοινωνία είναι το Α και το Ω στη ζωή του, βάζοντας την ομορφιά σε πολύ κατώτερη μοίρα. Στον έρωτα λειτουργεί ακριβώς το ίδιο. Εκτιμά την ομορφιά αλλά αν κάποιος δεν τον έχει αγγίξει με την γοητεία του ΜΥΑΛΟΥ του, το ενδιαφέρον του θα κρατήσει μόνο λίγα λεπτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ανάγκη του Καρκίνου για αποδοχή και αγάπη, τον κάνει να ασχολείται συχνά με την εμφάνιση του και την περιποίηση της ΟΜΟΡΦΙΑΣ του. Ενώ έχει ένα ιδιαίτερα διορατικό μυαλό και βαθιά σκέψη, η ανασφάλεια του δίνει προτεραιότητα στην ομορφιά.
Στον έρωτα όμως, τα πράγματα αλλάζουν. Η εξωτερική ομορφιά δεν τον ενδιαφέρει τόσο όσο η εσωτερική, η οποία έχει να κάνει με προσωπικότητα, ψυχή και φυσικά ΜΥΑΛΟ.

ΛΕΩΝ
Θέλει όλα τα φώτα πάνω του και μάλιστα από την πρώτη στιγμή. Η ΟΜΟΡΦΙΑ για αυτόν λοιπόν είναι από τα πρωτεύοντα πράγματα που φροντίζει πάνω του. Θέλει να εντυπωσιάσει τον άλλο με την πρώτη ματιά.Φυσικά, το ίδιο ισχύει και στο κεφάλαιο έρωτας, αφού θέλει να έχει δίπλα του πάντα τα καλύτερα. Για τον Λέοντα δεν ισχύει το "ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός". Για εκείνος όποιος «γυαλίζει» από ΟΜΟΡΦΙΑ, αξίζει και το ενδιαφέρον του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τον Παρθένο δεν τον ενδιαφέρει η ομορφιά αλλά η απλή προσεγμένη εμφάνιση. Ο Παρθένος δίνει προτεραιότητα, αν όχι αποκλειστικότητα στο ΜΥΑΛΟ του και τη διατήρηση του σε υψηλά επίπεδα.Στον έρωτα επίσης λειτουργεί με γνώμονα την λογική και τον γοητεύει η προσωπικότητα και το ΜΥΑΛΟ του άλλου και δευτερευόντως η εξωτερική του εμφάνιση. Αν δεν υπάρχει συνεννόηση, σπιρτάδα και επικοινωνιακή ικανότητα, δεν υπάρχει καν ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός έχει συνδέσει όλη του τη ζωή με την ΟΜΟΡΦΙΑ. Περιποιείται την δίκη του εμφάνιση αλλά και την αισθητική του χώρου του, περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, και για τον ίδιο αλλά και για τους άλλους. Το παραμικρό αρνητικό σχόλιο για την εμφάνιση του, μπορεί να το πληγώσει πολύ.Στον έρωτα, όχι μόνο επιλέγει την ΟΜΟΡΦΙΑ, αλλά την θεωρεί και απολύτως απαραίτητη! Ακόμα κι αν ο υποψήφιος σύντροφος δεν έχει φυσική ομορφιά, είναι αναγκαίο να περιποιείται και να ντύνεται όμορφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επικεντρώνεται στο περίεργο, διορατικό και μυστηριώδες ΜΥΑΛΟ του κυρίως και όχι στην εμφάνιση του. Η γοητεία που εκπέμπει πηγάζει από τον ψυχισμό του και το μυαλό του, παρά από την εξωτερική εμφάνιση. Είναι άνθρωπος με βαθιές και συνεχείς σκέψεις με ουσία και δεν τον αφορά η επιφάνεια.Στον τομέα έρωτα λειτουργεί ακριβώς το ίδιο. Τον ελκύει το ΜΥΑΛΟ, η προσωπικότητα, η εξυπνάδα, το μυστήριο και οι βαθιές ψαγμένες απόψεις. Η εμφάνιση παίζει δευτερεύοντα ρόλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης έχει μία τελείως διαφορετική άποψη για το θέμα ομορφιά. Θεωρεί ότι όσο περισσότερο διευρύνει το ΜΥΑΛΟ και την πνευματικότητα του, τόσο πιο όμορφος άνθρωπος γίνεται. Τα στολίδια, η υπερβολική περιποίηση και οι ώρες μπροστά σε ένα καθρέφτη δεν ταιριάζουν με την προσωπικότητα του.Παρόλο που κατηγορείται ως επιφανειακός και επιπόλαιος στον έρωτα, η έντονη πνευματικότητα του, τον καθιστά να έλκεται από ανθρώπους που είναι γοητευτικοί λόγω ΜΥΑΛΟΥ, απόψεων και προσωπικότητας και όχι λόγω ομορφιάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι λογικός, προσγειωμένος και ώριμος. Δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνιση του και δεν τον αγχώνουν συχνά επιφανειακά ζητήματα ομορφιάς. Το ΜΥΑΛΟ για εκείνον και κυρίως η λογική, είναι οι βασικές κινητήριες δυνάμεις του.  Η κοινωνική θέση, η υπευθυνότητα, η λογική και το ΜΥΑΛΟ, είναι επίσης τα κύρια χαρακτηριστικά που ψάχνει για έναν σύντροφο, βάζοντας την ομορφιά σε δεύτερη μοίρα.

ΥΔΡΟΟΧΟΣ
Η πρωτοποριακή προσωπικότητα του Υδροχόου, δεν τον αφήνει να ασχοληθεί με επιφανειακά θέματα όπως η εμφάνιση. Το ΜΥΑΛΟ του είναι πολύτιμο, ανοιχτό, εφυές και οδηγός για αυτόν στην ζωή του.Ο Υδροχόος ψάχνει ένα σύντροφο με κοινά ιδανικά και ενδιαφέροντα. Το ΜΥΑΛΟ είναι αυτό που τον γοητεύει και σε καμία περίπτωση η εμφάνιση.

ΙΧΘΥΣ
Ο Ιχθύς, αν και πρόκειται για ένα ζώδιο που ακούει την καρδιά και όχι το μυαλό του, στην μάχη ομορφιάς-μυαλού, κερδίζει με διαφορά το ΜΥΑΛΟ. Προτιμά να βυθιστεί στις σκέψεις του και να στηριχτεί στο βαθύ και διαισθητικό μυαλό του, παρά στην εμφάνιση του.Αντίθετα όμως στον έρωτα, λόγω της παραμυθένιας φύσης του και την αγάπη του για την ΟΜΟΡΦΙΑ και γενικά την καλαισθησία, σε έναν υποψήφιο σύντροφο, έχει την ανάγκη να υπάρχει μία αξιόλογη εξωτερική εμφάνιση.

Πηγή:oroskopos.gr