ΜΕ 12% ΚΑΙ 5% ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Κύπρος, Γη της Επαγγελίας ξανά

Συναρπάζει την παγκόσμια αγορά το νέο θαύμα της κυπριακής οικονομίας.
Πάνω από 4.500 άνθρωποι τον μήνα από όλο τον κόσμο γίνονται φορολογούμενοι κάτοικοι της Κύπρου.

Ρώσοι, Αγγλοι ακόμη και Κινέζοι επιλέγουν το νησί της Αφροδίτης για ένα νέο επαγγελματικό και επιχειρηματικό ξεκίνημα.
(Στην κεντρική εικόνα μια Κινέζα επιχειρηματίας φωτογραφίζεται το πρωί της Τρίτης 23 Αυγούστου στο Immigration της Πάφου)
Αποστολή Iόλη Πιερίδη
Ο φορολογικός συντελεστής για τους συνταξιούχους του εξωτερικού είναι μόλις 5%,οπότε συνταξιούχοι από την βόρεια Ευρώπη κατακλύζουν ήδη το νησί. Τα ασφαλιστικά ταμεία των Σκανδιναβών, για παράδειγμα, αγοράζουν κατοικίες στο νησί-ολόκληρα οικοδομικά συγκροτήματα-για λογαριασμό των ασφαλισμένων τους.
Ετσι νέοι επιχειρηματίες αλλά και εύποροι συνταξιούχοι έρχονται να απολαύσουν τον ήλιο και την θάλασσα σε ένα φιλόξενο ευρωπαικό νησί, οι δημόσιες υπηρεσίες του οποίου έχουν αγγλική νοοτροπία.
Με φορολογία 12% στις επιχειρήσεις το νησί της Αφροδίτης μετατρέπεται σε Γη της Επαγγελίας για χιλιάδες επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους φυσικά και πολλές ελληνικές επιχειρήσεις.
Στα 15 χιλιόμετρα της ακτογραμμής της Λεμεσσού έχουν χτισθεί ξενοδοχεία, beach bar, εστιατόρια, ιατρικά κέντρα, εμπορικά κέντρα τα οποία είναι γεμάτα Ρώσους πολίτες.
Μόνο στην Λεμεσσό υπάρχουν 3 ρωσικά σχολεία.
Το νησί χάρη στο εξαιρετικό δίδυμο Αναστασιάδη-Γεωργιάδη (ο Κύπριος Πρόεδρος και ο υπουργός Οικονομικών) 3 χρόνια μετά το σοκαριστικό κούρεμα των καταθέσεων απογειώνεται στην κυριολεξία και εάν αυτή τη φορά δεν γίνουν εγκληματικά λάθη πολύ σύντομα θα είναι ο επίγειος παράδεισος της Μεσογείου με τους 850.000 κατοίκους του (σύμφωνα με την απογραφή του 2011) να αισθάνονται προνομιούχοι.
Την ίδια ώρα το διεφθαρμένο ελληνικό πελατειακό κράτος της Ελλάδας φαντασιώνεται νέους ΕΝΦΙΑ, νέα χαράτσια, νέα λεηλασία των πολιτών και των επιχειρήσεων.
Οι Ελληνες σαρδανάπαλοι εξουσιαστές, με φερετζέ την ιδεοληψία τους, εξαπατούν τους ψηφοφόρους-φορολογουμένους πολίτες για να απολαμβάνουν την χλιδή και την πολυτέλεια της εξουσίας με βουλιμία αντίστοιχη του καθεστώτος Τσαουσέσκου.
Δείτε τους πως διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα, με τη λαιμαργία το οικειοποιούνται για να αντιληφθείτε με τι σόι σαρδανάπαλους κατσιαπλιάδες έχουμε μπλέξει.
Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να καταγγέλουν ο ένας τον άλλον για τις ατιμίες και τις παρανομίες τους.
Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” με συνεχείς αναρτήσεις του υπογραμμίζει πως ο μόνος τρόπος να απαλλαγεί ο ελληνικός λαός από τους νοσηρούς κρατιστές είναι να σταματήσουμε να πληρώνουμε το φαύλο κράτος.