ΕΤΟΙΜΕΣ οι μεταγραφες του ΚΟΥΛΗ με πολλους νεοφιλελευθερους..ΔΕΙΤΕ τα ονοματα και θα καταλαβετε τι θα γινει συντομα.

Παρόντες στην παρουσίαση του βιβλίου που εξέδωσε ο αντιπρόεδρος της Δράσης, Τάσος Αβραντίνης ήταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,
Κυριάκος Μητσοτάκης και η πρώην υπουργός Παιδείας Άννα
Διαμαντοπούλου, ενώ στην ίδια εκδήλωση παραβρέθηκαν ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης και ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας πως «ξηλώνει» το νόμο Διαμαντοπούλου. Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για το βιβλίο του κ. Αβραντίνη με τίτλο «Εκπαίδευση: Ελεύθερη επιλογή ή μια γάτα που γαβγίζει;» και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, ασκώντας κριτική στα σχέδια της κυβέρνησης για αλλαγές στο χώρο της Παιδείας. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκάλεσε την κυβέρνηση για την επιλογή της να ξηλώσει το νόμο Διαμαντοπούλου, «εφαρμόζοντας όλα τα νεομαρξιστικά της απωθημένα στον πολύπαθο χώρο της παιδείας». «Βιώνουμε την κατεδάφιση κάθε ουσιαστικής μεταρρυθμιστικής προσπάθειας στην Παιδεία τα τελευταία χρόνια», πρόσθεσε.


Την παρουσίαση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων: ο πρώην πρωθυπουργός ζπαναγοώτης Πικραμμένος, οι αντιπρόεδροι της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, οι βουλευτές της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, Κώστας Καραγκούνης, Τάσος Δημοσχάκης, Θανάσης Μπούρας και Μάξιμος Χαρακόπουλος, οι βουλευτές του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, Ιάσων Φωτήλας και Γιώργος Μαυρωτάς, οι πρώην υπουργοί Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Βασίλης Κοντογιαννόπουλος και Στέφανος Μάνος, ο πρόεδρος της Δράσης Θοδωρής Σκυλακάκης, ο πρώην διοικητής του ΟΤΕ Παναγής Βουρλούμης, οι πρώην βουλευτές της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Νίκος Καντερές, Γιώργος Καλαντζής, Μανώλης Μαυρομάτης, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, αλλά και πολλά στελέχη του ευρύτερου νεοφιλελεύθερου  χώρου. http://fonaklas.blogspot.gr