Μια πίτα με θεσσαλικές ρίζες

Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε μαζί με το γιαούρτι.
Προσθέτουμε αλατοπίπερο, ένα ποτήρι νερό και ανακατεύουμε.

Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Μόλις χυλώσει, ρίχνουμε και τα τρίμματα του τυριού.
Στρώνουμε το χυλό σε αλευρωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η πίτα μας.

Υλικά

Μισό κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
250 γραμμάρια πρόβειο γιαούρτι
Μισό κιλό σκληρό γίδινο τυρί Rαψάνης ή φέτα σκληρή
4 αυγά
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
1 ποτήρι νερό
sidagi.gr