Το σάπιο κρέας του χασάπη!

Τίποτα δεν αλλάζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι διαιτητές εξακολουθούν να είναι οι…
πρωταγωνιστές του αθλήματος ενώ οι παίκτες και οι προπονητές περνούν σε δεύτερη μοίρα. Που μπορείς να φτάσεις με αυτήν τη νοοτροπία; Πουθενά!
Και το οξύμωρο που παρατηρείται είναι ότι το «προϊόν» το δυσφημούν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες των ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιριών οι οποίοι υποτίθεται ότι έχουν επενδύσει σε αυτό κάποια χρήματα. Πώς να πάει όμως μπροστά όταν υπάρχει τόση αμφισβήτηση; Είναι ποτέ δυνατόν να διαλαλεί ο χασάπης ότι πουλάει… σάπιο κρέας ; Κι όμως αυτό συμβαίνει επί της ουσίας στο ποδόσφαιρο για αυτό και πλέον το «γεμάτο γήπεδο» θεωρείται ανέφικτος στόχος για όλους τους ενδιαφερόμενους.
Η επίσημη Πολιτεία προσπάθησε να πραγματοποιήσει παρέμβαση για να δημιουργηθεί ένα διαφορετικό τοπίο όμως από τη στιγμή που δεν συμβάλει προς αυτήν την κατεύθυνση κανένας από τους εμπλεκόμενους τότε πως θα υπάρξει η… ανάπτυξη; Για αυτό και περιμένουμε την… ξένη βοήθεια η οποία στην προκειμένη περίπτωση θα μας έρθει από την ΟΥΕΦΑ, αν και θα πρέπει να το θεωρούμε σχεδόν βέβαιο ότι θα αντιμετωπιστεί κι αυτή με προκατάληψη.
Θεωρητικά το προηγούμενο καλοκαίρι οι «ισχυροί» των ελληνικών γηπέδων προσπάθησαν να βάλουν (περισσότερη) ποιότητα στα ρόστερ των ομάδων τους όμως τι να το κάνεις όταν περιμένουν κάθε Πέμπτη τον ορισμό των διαιτητών για να βγούνε και να κράξουν;
Αλήθεια, ποιος θα μπει στο χασάπικο για να αγοράσει σάπιο κρέας; http://www.efsyn.gr/