HELLASTHIVA

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Σκορδόψωμο με παρμεζάνα Νόστιμο και αρωματικό σνακ

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 μπαγκέτα ψωμί
  • 6 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα
  • Ρίγανη    

    Εκτέλεση

  • Βάζετε στο μούλτι τα σκόρδα, το βούτυρο και τη ρίγανη και τα πολτοποιείτε.
  • Κόβετε το ψωμί σε φέτες και αλείφετε με το μείγμα.
  • Ψήνετε στο γκριλ τις φέτες μέχρι να ροδίσουν.
  • Πασπαλίζετε με παρμεζάνα και αν θέλετε και μαϊντανό και σερβίρετε. http://www.newsbeast.gr