HELLASTHIVA

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Μους σοκολάτας με γάλα καρύδας Εύκολο επιδόρπιο με μόνο δύο υλικά

Υλικά για 4 μερίδες

  • 170 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα  65% κακάο
  • 3/4 φλιτζανιού γάλα καρύδας  

    Εκτέλεση

  • Σε μπεν μαρί λιώνετε τη σοκολάτα. Σε ξεχωριστό μπολ τοποθετείτε παγάκια και μόλις λιώσει η σοκολάτα τη βάζετε πάνω στο μπολ με τα παγάκια.
  • Αφήνετε το μπολ της σοκολάτας για λίγα λεπτά πάνω στο μπολ με τα παγάκια μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  • Στη συνέχεια ρίχνετε τη σοκολάτα στο κάδο του μίξερ μαζί με το γάλα καρύδας και τα χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα για 3 - 5 λεπτά μέχρι το μείγμα να αφρατέψει.
  • Στη συνέχεια ρίχνετε τη μους στα ποτήρια και αποθηκεύετε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον μέχρι να σφίξει.
  • Σερβίρετε αν θέλετε με τριμμένη καρύδα. http://www.newsbeast.gr