Βροχές, κρύο και χιόνια στα ορεινά...

Νεφώσεις με τοπικές βροχές σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Πελοπόννησο, κεντρικό και νότιο Αιγαίο, όπου...

υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση σποραδικών καταιγίδων. Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 9 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -3 έως 8 βαθμούς, στην κεντρική από 0 έως 11, στη νότια από 2 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 13, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 4 έως 10, και στα νησιά του υπόλοιπου Αιγαίου από 7 έως 15.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις, 6 έως 8 και τοπικά 9 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, 5 έως 7 και τοπικά 8 Μποφόρ.

Στην Αττική νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως έως το μεσημέρι. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μΜοφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς...

Πηγή: meteo.gr