Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα

Από 3 έως 9/4/2017

ΚΡΙΟΣ


Ελεύθεροι
: Με την Σελήνη να εμφανίζετε στον Καρκίνο και την Αφροδίτη να εισέρχεται ανάδρομη τους Ιχθείς, αλλάζεις τρόπο σκέψης και στάσης, τώρα θα πάρεις σοβαρά την πορεία της ερωτικής σου ζωής.
Ίσως να νιώσεις πως μέχρι τώρα αναλώθηκες σε περιστασιακές, ανούσιες σχέσεις, δεν αποκλείεται να καταλήξεις πως αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή είναι ένα σταθερό και ταιριαστό ερωτικό ταίρι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο, θα προκύψει νέα γνωριμία με πρόσωπο που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σου.

Σε σχέση: Εσύ που είσαι σε σταθερό δεσμό, με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα και τον Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα βγαίνεις από τη ρουτίνα, ανανεώνεσαι, έρχονται αλλαγές που θα καταφέρουν να δώσουν μια πιο συναρπαστική νότα στη σχέση σου. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα σε ωθήσουν σε πράξεις ρίσκου, κάτι αρνητικό θα τερματίσεις και κάτι καινούργιο θα ξεκινήσεις, δεν αποκλείεται να κάνεις το τολμηρό βήμα της συγκατοίκησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα και τον Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, παίρνεις την απόφαση να προχωρήσεις σε σχέση με καινούργιο πρόσωπο. Με τον Κρόνο στον Τοξότη σε ανάδρομη πορεία, αρχικά θα έχεις ανασφάλειες, θα προβληματιστείς με διαφόρων ειδών εικασίες, ωστόσο σε συμβουλεύω να κάνεις πέρα τις φοβίες σου, οι εξελίξεις θα είναι θετικές. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα υπάρξουν ουσιαστικές ευκαιρίες και ευχάριστες αλλαγές, δείξε εμπιστοσύνη στα τυχαία συμβάντα.

Σε σχέση:
Η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να κατοχυρώσεις δίπλα σου το πρόσωπο που αγαπάς. Στις 7 του μήνα, με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο, έρχεται ισορροπία, καταλαγιάζουν οι αρνητικές αντιδράσεις, βρίσκεις άμεσες λύσεις. Θα θελήσεις αγάπη, ασφάλεια, συναισθηματική θαλπωρή, αν κρατήσεις μια ανάλογη στάση στο ταίρι σου, τότε όλα θα πάρουν το σωστό δρόμο. Το ταίρι σου θα ανταποκριθεί στις θερμές σου διαθέσεις και στις λογικές σου επιθυμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Ελεύθεροι: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα και τον Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείς, ετοιμάσου, τα γεγονότα θα είναι απρόοπτα, εντυπωσιακά και αποκαλυπτικά. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με εμφανίσιμο πρόσωπο, θα εντυπωσιαστείς από το στυλ του, θα σε γοητεύσει η αεράτη του προσωπικότητα. Προμηνύεται έναρξη νέας ερωτικής σχέσης, η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει με τη στάση σου και τα λόγια σου να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο και στη συνεχεία στον Λέοντα, η στάση σου απέναντι στο ταίρι σου θα είναι συγκαταβατική, χαλαρή και ιδιαιτέρως ερωτική. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα νιώσεις την ανάγκη να αποκαλύψεις αυτό ακριβώς που νιώθεις και σκέπτεσαι, πέρνα σε προτάσεις, οι απαντήσεις που θα λάβεις θα είναι θετικές. Κοινές αποφάσεις που θα πάρεις με το πρόσωπο που αγαπάς, θα αναθερμανθούν τα αισθήματά σας, θα σας ενώσουν ακόμα περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι
: Φίλε Καρκίνε, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου, η κοινωνικότητα σου και η ανάγκη σου για επικοινωνία προσιτή και δεκτική θα κάνουν τη στάση σου. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα συμπαθήσεις, δεν αποκλείεται στην πορεία να αποκτήσεις βλέψεις ερωτικές. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα ανανεώσεις το παρουσιαστικό σου, με το ελκυστικό σου στυλ θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου, θερμή, συγκαταβατική και διαλλακτική θα είναι στάση σου, μια χαρά θα εξελιχτούν τα γεγονότα με το ταίρι σου, ίσως να υπάρξουν και συζητήσεις γύρω από θέματα δέσμευσης. Με τον Κρόνο στον Τοξότη να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, ανασφάλειες και ψυχικές φοβίες θα κάνουν την εμφάνισή τους, δε θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις και να κινηθείς με δυναμισμό. Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να ορθοποδήσεις ψυχολογικά, θα σκεφτείς μεθοδικά.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Λέοντα, εσύ που αναζητάς καινούργια σχέση, στο πλευρό σου θα έχεις τη Σελήνη στον Καρκίνο και λίγο μετά τον ερχομό της στο ζώδιό σου. Οικειότητα και έντονη γοητεία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σου, θα καταφέρεις να τραβήξεις την προσοχή του ατόμου που θα σε εξιτάρει ερωτικά και ταυτοχρόνως θα υπάρξει εύνοια τύχης για σταθερή σχέση μεταξύ σας. Καταφθάνει καινούργια γνωριμία, σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις άφοβα, δε θα υπάρξει απογοήτευση.

Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου ερωτική και προστατευτική θα κάνει την στάση σου ως προς το ταίρι σου, ενδυναμώνονται τα μεταξύ σας αισθήματα, αμοιβαία εμπιστοσύνη θα υπάρξει μεταξύ σας. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνει γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να διεισδύσεις στα σκοτεινά σημεία της σχέσης σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα οργανώσει τον τρόπο σκέψης σου, τώρα περνάς σε αποφασιστική δράση, τακτοποιείς τα τυχόν αρνητικά ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι:
Η Αφροδίτη που εισέρχεται ανάδρομη στους Ιχθείς και ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, δε θα σε αφήσουν να παρασυρθείς από φιλοφρονήσεις και κολακευτικά λόγια, θα είσαι σε θέση να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου, ρεαλιστική θα είναι η αντιμετώπισή σου. Με ελκυστικό πρόσωπο θα γνωριστείς, από κόσκινο θα περάσεις τα λόγια του και τις προθέσεις του. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου θα ερευνήσεις τις καταστάσεις, θα συλλέξεις τις απαιτούμενες πληροφορίες και ύστερα θα αποφασίσεις.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα και λίγο αργότερα με τον Κρόνο στον Τοξότη να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, αλλάζεις σκέψη και τρόπο αντιμετώπισης. Μέσα στη σχέση σου ίσως να νιώσεις πως πιέζεσαι ή πως έχουν μειωθεί τα όρια της ελευθερίας σου, πρόσεχε να μην παρασυρθείς σε παρορμητικές ενέργειες. Για να μην παγιδευτείς σε αποφάσεις που μετά θα μετανιώσεις, σε παροτρύνω να σκεφτείς πολύ καλά τις συνέπειες των ενεργειών σου. Με την ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, προσπάθησε να αποφύγεις τις τελεσίδικες πράξεις.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι
: Φίλε μου Ζυγέ, η Αφροδίτη που εισέρχεται ανάδρομη στους Ιχθείς, θα σε βοηθήσει να δώσεις τέλος στα παλιά, θα βρεις τη δύναμη να διαγράψεις το απογοητευτικό παρελθόν και να βγεις ραντεβού με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σου συστήσουν. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα και τον Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα τολμήσεις να δοκιμαστείς και να αφεθείς σε νέες ερωτικές περιπέτειες. Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο, οργανώνεσαι και παίρνεις σοβαρές αποφάσεις.

Σε σχέση: Με τον είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο, θερμότητα, αγάπη και συγκατάβαση θα υπάρξει ανάμεσα σε ένα και το ταίρι σου, στη σχέση σου θα διατηρηθεί ειρηνικό κλίμα. Με τον Κρόνο στον Τοξότη να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, ίσως να γίνει κάπως πεσιμιστικός ο τρόπος σκέψη σου, σε περίπτωση που εμφανιστούν τάσεις απαισιοδοξίας καλό θα είναι να τις φρενάρεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο, εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι κάτι θα σχεδιάσετε και θα προγραμματίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι:
Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο σού φέρνει ευνοϊκά γεγονότα, ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης με πρόσωπο, που προσφάτως ήρθατε σε ρήξη. Σε συνάντηση που θα έχετε, θα διαπιστώσετε πως τα αισθήματά σας είναι σταθερά και αμοιβαία, θα αποδειχτεί σωστή η επιλογή σου να δώσεις τη δεύτερη ευκαιρία. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα, θερμές εξομολογήσεις θα στρώσουν έδαφος για σταθερό δεσμό.

Σε σχέση
: Με την Αφροδίτη να εισέρχεται ανάδρομη στους Ιχθείς και τον Κρόνο στον Τοξότη να γυρίσει επίσης σε ανάδρομη πορεία, αναστατώσεις, συναισθηματικά συμπλέγματα και εμμονές θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ένταση θα υπάρξει στο συναισθηματικό σου κόσμο, οτιδήποτε γίνεται ενδεχομένως να το λαμβάνεις από την σκοτεινή του πλευρά, προσπάθησε να μην προσκολληθείς στις αρνητικές εικασίες που θα προκύπτουν από ανασφάλειες και όχι από τη λογική. Σε συμβουλεύω να χαλαρώσεις και να εστιάσεις στην ερωτική πλευρά των καταστάσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερο
ι: Φίλε μου Τοξότη, με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα θα την κυνηγήσεις την περιπέτεια, θα στοχεύσεις στον ανέμελο τρόπο ζωής, χωρίς δεσμεύσεις και προβληματισμούς. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα και γεγονότα, που θα τονώσουν τις ερωτικές σου διαθέσεις, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα σε ωθήσει σε τολμηρές εκδηλώσεις. Οι ερωτικές σου προσεγγίσεις θα έχουν δημιουργική κατάληξη, με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο αποκτάς αισιοδοξία, βρίσκεις λύσεις.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο και την Αφροδίτη να εισέρχεται ανάδρομη τους Ιχθείς, αλλάζεις οπτική, δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέπτεσαι το ενδεχόμενο της δέσμευσης. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο, θα είσαι σε θέση να επικεντρωθείς και να κινηθείς αποφασιστικά, θα ξεκαθαρίσεις και θα μιλήσεις με ειλικρίνεια. Αν θελήσεις να φέρεις αλλαγές μέσα στη σχέση σου, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να στρώσεις το έδαφος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι
: Ο ερχομός της αναδρομής Αφροδίτης στους Ιχθείς, αναποδογυρίσματα θα φέρει στη σκέψη και στην καρδιά σου, παίρνεις απόφαση να απαγκιστρωθείς συναισθηματικά από ερωτικά πρόσωπα που σε απογοήτευσαν. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα, μια καινούργια γνωριμία θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σου, θα βγάλει στην επιφάνεια τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σου. Η ξαφνική και απρόσμενη εμφάνιση ενός γοητευτικού προσώπου, θα σε ωθήσει σε τολμηρές προσεγγίσεις. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα κινηθείς μεθοδικά και θα κερδίσεις.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο, θα αναζητήσεις μέσα στη σχέση σου ουσιαστική και δημιουργική εξέλιξη, δεν αποκλείεται αυτή τη φορά ο βασικός σου στόχος να είναι η δέσμευση. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται ανάδρομη στους Ιχθείς, αφήνεις στην άκρη τις προχειρότητες και τους διπλωματικούς ελιγμούς, θα κινηθείς άμεσα, με απόλυτη ειλικρίνεια. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στην Παρθένο, ανοίγεις σοβαρή συζήτηση μελλοντικών προδιαγραφών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα βγάλει στην επιφάνεια την συγκαταβατική, ίσως και κάπως ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σου. Τώρα αυτό που θα αναζητήσεις είναι μια σχέση ήρεμη, αισθησιακή, με πρόσωπο που να μπορεί να σε αγαπήσει και εσύ να μπορείς να το εμπιστευτείς. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα στοχεύσεις στη νέα γνωριμία, ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα φέρει δίπλα σου πρόσωπο ταιριαστό στο χαρακτήρα σου.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο και λίγο αργότερα στον Λέοντα, στη σχέση σου θα υπάρξει ισορροπία και ερωτισμός, δε θα λείψουν οι εκδηλώσεις αγάπης. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να πάρεις δυναμικές αποφάσεις, είναι πολύ πιθανό στα μέσα της εβδομάδας να ανοίξεις συζητήσεις περί δέσμευσης. Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο θα είσαι σε θέση να υπολογίσεις με ορθολογισμό τα υπέρ και τα κατά των περιπτώσεων, κλείνεις αρνητικές υποθέσεις, που δεν αφήναν τη σχέση σου να εξελιχτεί.

ΙΧΘΕΙΣ

Ελεύθεροι:
Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο και την Αφροδίτη να εισέρχεται ανάδρομη στο ζώδιό σου, ναι μεν θα υπάρξει ρομαντισμός στις διαθέσεις σου, ωστόσο θα είσαι σε θέση να ξεχωρίσεις την αυταπάτη από την πραγματικότητα. Επιφυλακτική θα είναι η στάση σου στο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, θα ψάξεις τους πραγματικούς σκοπούς, θα αναζητήσεις την απόλυτη ειλικρίνεια. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, αποκαλυπτικά γεγονότα θα υπάρξουν σχετικά με πρώην ερωτικό σου ταίρι.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο και λίγο αργότερα την εμφάνισή της στον Λέοντα, το ταίρι σου θα ανταποκριθεί στις θερμές διαθέσεις σου, συγκαταβατικότητα και κατανόηση θα υπάρξει μεταξύ σας. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο, θα σε βοηθήσουν να λύσεις δύσκολα ζητήματα σχετικά με υποθέσεις που αφορούν δεσμευτικές αποφάσεις. Έρχονται συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, που θα καταφέρουν να βελτιώσουν τον δεσμό σου, τώρα προχωρείς ένα βήμα πιο μπροστά.


Πηγή: Myastro.gr