2 κ.γ. χυμό λεμονιού
Οδηγίες
Ξεβγάζουμε τις γαρίδες με κρύο νερό, τις
βάζουμε σε ρηχό σκεύος και αλατοπιπερώνουμε. Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα:
ανακατεύουμε σε μπολ το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το τσίλι και το χυμό
λεμονιού και περιχύνουμε τις γαρίδες. Σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο
να μαριναριστούν για 2 ώρες. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και
ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες με τη μαρινάδα και βράζουμε για 2 λεπτά –
μέχρι να ψηθούν οι γαρίδες. Μεταφέρουμε σε πιατέλα, γαρνίρουμε με το
ξύσμα και τις φετούλες λεμονιού και σερβίρουμε με μαγιονέζα και χυμό από
λεμόνι. http://www.newsbeast.gr