Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Ο Ερμής στον Ταύρο από 15 Μαΐου- Προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ


Ο Ερμής κατά την πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, θα σου φέρει εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα, αγορές, επενδύσεις και θέματα αξιών και αυτοεκτίμησης. Όλα αυτά θα αρχίσουν να σε απασχολούν έντονα αυτή την εποχή και θα προχωρήσεις σε υλοποίηση σχεδίων, μετά την περίοδο επανεξέτασης. Αν σχεδιάζεις μία αγορά, μία επαγγελματική συνεργασία στην οποία σκοπεύεις να ρισκάρεις χρήματα ή οποιαδήποτε κίνηση αφορά το εισόδημά σου, η καλύτερη περίοδος να την υλοποιήσεις είναι έως τις 7 Ιουνίου. Επίσης, προσπάθησε να σκεφτείς ρεαλιστικά, να μεθοδεύσεις τις κινήσεις σου με υπομονή και επιμονή και να αποφύγεις αδιάλλακτες ή πεισματικές συμπεριφορές, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη…

ΤΑΥΡΟΣ


Η πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου φέρνει έντονη κινητικότητα, επικοινωνία και εξελίξεις σε πρακτικά ζητήματα, αλλά και σε αισθηματικές σου υποθέσεις. Το διάστημα αυτό θα έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς πιο ρεαλιστικά κάποια πράγματα, να βρεις λύσεις και διεξόδους σε ό,τι σε απασχολεί, αλλά και να χρησιμοποιήσεις την επικοινωνιακή σου δεινότητα, για να φέρεις τους άλλους στα μέτρα σου. Κατά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου από τις 10 έως τις 20 Απριλίου, είχες τη δυνατότητα να επανεξετάσεις οικονομικά ζητήματα, αλλά και κάποιες ερωτικές σου σχέσεις, ενώ είναι πολύ πιθανό να επέστρεψε στη ζωή σου και ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ώστε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα μεταξύ σας. Τώρα, είναι η κατάλληλη περίοδος να δρομολογήσεις οριστικά τις υποθέσεις σου και να λάβεις σημαντικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου σε βοηθά να κλείσεις οριστικά πρακτικές υποθέσεις που σε απασχολούν και να προετοιμάσεις τον εαυτό σου για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν, όταν περάσει στο ζώδιό σου. Κατά την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου στο ζώδιο αυτό, από τις 10 έως τις 20 Απριλίου, επανεξέτασες οικονομικά ζητήματα, αναθεώρησες τις προτεραιότητές σου και ίσως είδες να προετοιμάζονται αλλαγές στη ζωή σου και στις ζωές κοντινών σου προσώπων, μέσα από τις οποίες διαμορφώθηκε μια νέα πραγματικότητα. Ίσως επίσης, την περίοδο εκείνη να έκανες τον απολογισμό σου και να άφησες πίσω σου μία ερωτική ιστορία, που απέτρεπε την εξέλιξή σου. Εκμεταλλεύσου το διάστημα τώρα και έως τις 7 Ιουνίου, για να κάνεις συζητήσεις με άτομα από τον περίγυρό σου που θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις, και να δρομολογήσεις τα επόμενα σχέδιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου σε καλεί να εστιάσεις στους μελλοντικούς σου στόχους και να διευρύνεις τον κύκλο σου. Πρόκειται για μία εποχή κατά την οποία θα κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον, είτε αυτά αφορούν επαγγελματικές σου φιλοδοξίες, είτε τη συμμετοχή σου σε κάποια ομάδα ή σύλλογο, είτε ακόμη τη θέση σου μέσα σε μία παρέα ή το σύνολο. Την περίοδο της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο αυτό, από τις 10 έως τις 20 Απριλίου, ίσως μπήκες στη διαδικασία να επανεξετάσεις τα παραπάνω και να επαναπροσδιορίσεις την επαγγελματική σου πορεία, λαμβάνοντας αποφάσεις, που από εδώ και πέρα θα αρχίσεις να δρομολογείς. Παράλληλα, φαίνεται πως θα επαναξιολογήσεις κάποια άτομα από τον περίγυρό σου και ίσως κάνεις κάποιες νέες γνωριμίες, που θα αποδειχθούν σημαντικές για το μέλλον σου.

ΛΕΩΝ

Από τις 15 Μαΐου, ο Ερμής θα βρίσκεται και πάλι σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με την καριέρα σου. Η πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου θα δώσει μία νέα κατεύθυνση στα επαγγελματικά σου και θα σε παρακινήσει να προωθήσεις καινούρια εγχειρήματα, μέσα από τα οποία θα φτάσεις πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του σε αυτή τη θέση, από τις 10 έως τις 20 Απριλίου, ίσως επανεξέτασες τις σχέσεις σου με ανώτερους, την πορεία της καριέρας σου και τη δημόσια εικόνα σου, ενώ παράλληλα ίσως έλαβες μία απόφαση που θα καθορίσει σημαντικά το μέλλον σου, όπως για παράδειγμα να μετοικίσεις στο εξωτερικό ή να αυτονομηθείς επαγγελματικά. Τώρα είναι η στιγμή να δρομολογήσεις τις αποφάσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τα ταξίδια, τις σπουδές, τις συναλλαγές σου με το εξωτερικό και την γενικότερη οπτική σου για τον κόσμο. Όλα αυτά τα ζητήματα κινητοποιούνται και δέχονται εξελίξεις αυτή την εποχή, ενώ φαίνεται πως βρίσκεσαι και σε μία διαδικασία προετοιμασίας για αλλαγές που θα ακολουθήσουν στον επαγγελματικό τομέα. Κατά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, από τις 10 έως τις 20 Απριλίου, φαίνεται πως επανεξέτασες τα σχέδιά σου για το μέλλον, ερωτικές γνωριμίες που έκανες πρόσφατα ή ακόμη και θέματα που αφορούν στην πορεία της σχέσης σου. Από τώρα και έως τις 7 Ιουνίου είναι το πιο κατάλληλο διάστημα για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου και να προχωρήσεις παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζει τις ερωτικές σου σχέσεις και οικονομικά ζητήματα. Πρόκειται για ένα διάστημα κρίσιμο σε ό,τι αφορά οφειλές, δάνεια ή συμφωνίες, καθώς πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις διακανονισμούς ή να τακτοποιήσεις οτιδήποτε αποτελεί εκκρεμότητα. Οι οικονομικοί πόροι που μοιράζεσαι με το σύντροφό σου θα σε απασχολήσουν επίσης και ίσως να αλλάξει κάτι στο εισόδημα του συντρόφου σου. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο αυτό, από τις 10 έως τις 20 Απριλίου, όλα τα παραπάνω ίσως να δέχθηκαν αναθεωρήσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα φανούν από τώρα και έως τις 7 Ιουνίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου, απέναντι από το δικό σου, πρόκειται να φέρει σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ο σύντροφός σου θα αποτελέσει προτεραιότητα αυτή την εποχή και ενδεχομένως να σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά ή πρακτικής φύσεως ζητήματα. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί πολλαπλασιάζουν τις γνωριμίες τους και τις πιθανότητες να συνάψουν νέο δεσμό. Την περίοδο της ανάδρομης πορεία του Ερμή στον Ταύρο, από τις 10 έως τις 20 Απριλίου, πιθανόν να επέστρεψε στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να επανεξέτασες την υπάρχουσα σχέση σου και την πορεία της. Από την άλλη, πιθανόν να επηρεάστηκαν και οι συνεργασίες σου ή οι συναναστροφές σου αυτή την εποχή και δεν αποκλείεται να υπήρξαν σημαντικές ανακατατάξεις σε κάποια επαγγελματικά σου σχέδια ή σε συναδελφικές σχέσεις. Από τώρα και έως τις 7 Ιουνίου, είναι το διάστημα κατά το οποίο θα φανούν τα τελικά αποτελέσματα των αναθεωρήσεων και της επανεξέτασης που έκανες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου εντείνει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου και φέρνει κάποιες αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον. Την εποχή αυτή φαίνεται πως καταφθάνουν νέα δεδομένα, είτε αναφορικά με συναδέλφους σου, είτε με το πρόγραμμα που ακολουθείς στη δουλειά σου, είτε σε ό,τι αφορά τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Παράλληλα, θα σε απασχολήσει το σώμα και η φυσική σου κατάσταση και ενδεχομένως να ξεκινήσεις κάποιες δραστηριότητες, για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Την περίοδο της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο αυτό, από τις 10 έως τις 20 Απριλίου, φαίνεται πως όλα αυτά δέχτηκαν σημαντικές ανακατατάξεις και από εδώ και πέρα θα δεις τα πράγματα να παίρνουν την τελική τους μορφή και πορεία.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Ο Ερμής κατά την πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή. Η θέση αυτή ευνοεί ιδιαίτερα το ζώδιό σου, καθώς σε κάνει πιο εξωστρεφή και επικοινωνιακό, ενώ φέρνει και νέες γνωριμίες στο δρόμο σου. Παράλληλα, ενισχύεται η δημιουργικότητά σου και φαίνεται πως εκφράζεις καλύτερα τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου. Κατά την ανάδρομη πορεία του, από τις 10 έως τις 20 Απριλίου, πιθανόν να συνάντησες παλιούς έρωτες ή να θέλησες να επανεξετάσεις μία γνωριμία σου και το κατά πόσο μπορεί να εξελιχθεί σε μόνιμη σχέση. Από την άλλη, ίσως να αναθεώρησες τον τρόπο που διασκεδάζεις και φλερτάρεις ή, όσον αφορά τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, να επανεξέτασες ένα δημιουργικό εγχείρημα που ετοίμαζες. Από τώρα και έως τις 7 Ιουνίου είναι η ιδανική περίοδος να δρομολογήσεις τις αποφάσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου και το ηλιακό σου ναδίρ, επηρεάζει θέματα που αφορούν το σπίτι και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα υπάρξει κινητικότητα σε πρόσωπα στο χώρο που μένεις, ίσως να επισκεφτείς τους γονείς σου ή να δεχθείς εσύ κάποιο συγγενικό πρόσωπο, για να το φιλοξενήσεις. Κατά την ανάδρομη πορεία του πλανήτη, από τις 10 έως τις 20 Απριλίου, ίσως αναθεώρησες κάποιες σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα ή πιθανόν να σε απασχόλησαν πρακτικά ζητήματα, που αφορούν το σπίτι σαν οίκημα. Γενικά, φαίνεται πως επανεξέτασες επιλογές του παρελθόντος και τους λόγους που σε οδήγησαν σε αυτές και από τώρα κι έπειτα αρχίζεις να ξεδιαλύνεις τα πράγματα και να υλοποιείς τις αποφάσεις σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου ευνοεί την επικοινωνία σου με τους άλλους, τις μετακινήσεις σου και στις σχέσεις σου με τα κοντινά σου πρόσωπα. Το διάστημα αυτό θα γίνεις πιο εκφραστικός, θα πολλαπλασιάσεις τις φιλικές σου συναντήσεις, αλλά και τις νέες ερωτικές γνωριμίες, ενώ παράλληλα θα έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με διάφορα πρακτικά ζητήματα που σε απασχολούν τελευταία και να τα τακτοποιήσεις. Κατά την ανάδρομη πορεία του πλανήτη, από τις 10 έως τις 20 Απριλίου, πιθανόν να επιδίωξες συναντήσεις με παλιούς γνωστούς ή να σε απασχόλησαν επιδιορθώσεις που αφορούν το μεταφορικό σου μέσο. Από τώρα και έπειτα τα πράγματα αρχίζουν να κυλούν ομαλά και αν βρίσκεσαι σε διαδικασία εκμάθησης καινούριων πραγμάτων, όπως μια γλώσσα ή μια ειδικότητα, θα καταφέρεις να προχωρήσεις παρακάτω.


Πηγή: Myastro.gr