Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Νέα Σελήνη στους Διδύμους -Οι προβλέψεις για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει καταρχάς κινητικότητα και γρήγορες εξελίξεις στις υποθέσεις σου. Ίσως να μετακινείσαι πιο συχνά αυτή την εποχή, να αλλάζει κάτι στην καθημερινότητα,
στις συναναστροφές σου και στα άτομα με τα οποία συνδιαλέγεσαι. Παράλληλα, ίσως να σε απασχολεί το μεταφορικό σου μέσον ή κάτι καινούριο που μαθαίνεις και θα αποτελέσει εχέγγυο για την επαγγελματική σου πορεία. Από την άλλη, ίσως να έχεις περισσότερη ανάγκη να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και να γνωρίσεις νέο κόσμο για να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις. Θέματα που αφορούν αδέρφια, γείτονες ή κοντινούς σου συγγενείς, έρχονται επίσης σε πρώτο πλάνο.


ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει κινητικότητα στα οικονομικά σου. Ίσως να υπάρξει κάποια αλλαγή στο εισόδημά σου ή απλώς να παρουσιάζονται κάποια νέα έξοδα που καλείσαι να τακτοποιήσεις. Γενικά, το θέμα της οικονομικής ασφάλειας έρχεται σε πρώτο πλάνο και ίσως να δραστηριοποιείσαι και σε περισσότερες από μία εργασίες την περίοδο αυτή, ώστε να καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Ίσως από την άλλη, να χρειαστεί να δανείσεις χρήματα σε κάποιο κοντινό σου πρόσωπο ή να αποφασίζεις να ξεκινήσεις μία επένδυση με τα αδέρφια σου. Μία ανακατανομή και επανεκκίνηση στις αξίες και τις προτεραιότητές σου, φαίνεται επίσης πως δρομολογείται τις ημέρες αυτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη του μήνα που σχηματίζεται στο ζώδιό σου, σε ωθεί σε μία επανεκκίνηση τις ημέρες αυτές και φαίνεται πως ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο, το οποίο είτε αφορά σε κάποια διαπροσωπική σου σχέση είτε σε κάποιο επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα. Από τη μία, φαίνεται πως θα νιώσεις έντονη ανάγκη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις προσωπικές σου ανάγκες, να προβάλεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και να αφήσεις πίσω σου κάποια πρόσωπα ή μοτίβα συμπεριφοράς που σε έχουν ταλαιπωρήσει. Αν έχεις αδέρφια, κάποιες εξελίξεις στη δική τους ζωή φαίνεται να σε κινητοποιούν για να εξελιχθείς και εσύ, ενώ όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα, δεν αποκλείεται να ξεκινάς μια νέα δουλειά που απαιτεί να μετακινηθείς σε ένα άλλο μέρος ή που εμπεριέχει αρκετές εναλλαγές, πολυπραγμοσύνη και επαφές με τρίτους, όπως σε ένα τμήμα πωλήσεων. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να κάνεις ένα φρέσκο ξεκίνημα, δρομολογώντας οτιδήποτε είχε βαλτώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε ωθεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου για να τον ξεκουράσεις και για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και ικανοποιούν την πιο παιχνιδιάρικη διάθεσή σου. Το ένστικτο και η διαίσθησή σου θα λειτουργούν σε υψηλές συχνότητες τις μέρες αυτές, ενώ είναι πιθανό να θελήσεις να ασχοληθείς και με κάτι που ενισχύει το πνεύμα σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το παρασκήνιο και πιθανά κουτσομπολιά ή λόγια που λέγονται πίσω από την πλάτη σου, είτε μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, είτε σε κάποιες άλλες σχέσεις που έχεις αναπτύξει. Γενικά, είναι ένα διάστημα προετοιμασίας κάποιων αλλαγών και προς το παρόν, καλό είναι να έχεις τον ρόλο του παρατηρητή.

ΛΕΩΝ


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σου περιβάλλον και τους μελλοντικούς σου στόχους. Καταρχάς, τις ημέρες αυτές θα έχεις μια έντονη ανάγκη να κάνεις νέα όνειρα και σχέδια για το μέλλον σου, ενώ παράλληλα ίσως θελήσεις να ενταχθείς σε μία καινούρια ομάδα, να ξεκινήσεις μια συλλογική δραστηριότητα ακόμη και να ενταχθείς σε μια πολιτική ή κοινωνική οργάνωση. Οι φίλοι και οι παρέες σου θα σε απασχολήσουν έντονα αυτή την εποχή και πιθανόν να νιώσεις και την ανάγκη να διευρύνεις τον κύκλο σου. Καλό είναι να εκμεταλλευτείς γνωριμίες και νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου τις μέρες αυτές, καθώς θα αποτελέσουν συμμάχους στα επαγγελματικά σου σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και στο ηλιακό σου μεσουράνημα φέρνει εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Ίσως να σε απασχολήσουν οι σχέσεις σου με κάποιον ανώτερο από το περιβάλλον εργασίας σου αυτές τις μέρες ή να χρειαστεί να αναλάβεις ένα πρόσθετο επαγγελματικό εγχείρημα. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να σου ζητηθεί να μετακινηθείς σε μια άλλη έδρα ή να χρειαστεί να βρίσκεσαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα. Η δημόσια εικόνα σου και ο τρόπος που προβάλεις τον εαυτό σου είναι επίσης θέματα που θα σε απασχολήσουν. Γενικά, οι επόμενες μέρες θα εμπεριέχουν αρκετό τρέξιμο όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, ενώ σε πρώτο πλάνο έρχονται και οι φιλοδοξίες σου, ο προσανατολισμός και η πορεία που επιθυμείς να έχεις στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σε παρακινεί να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να μάθεις καινούρια πράγματα και να ταξιδέψεις. Αυτές τις μέρες είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι, ακόμη και στο εξωτερικό ή να σε απασχολούν κάποιες συνεργασίες που είχες στα σκαριά και τώρα παρουσιάζουν εξελίξεις. Ίσως επίσης, να υπάρξει κινητικότητα σε θέματα σπουδών ή σε κάποιο νομικό σου ζήτημα. Σε γενικές γραμμές, το καινούριο φεγγάρι σου δίνει την ώθηση να αντιμετωπίσεις κάποια πράγματα από άλλη σκοπιά, να συλλέξεις πληροφορίες και να δεις τη μεγάλη εικόνα σε θέματα που σε απασχολούν, ώστε να τα δρομολογήσεις πιο αποτελεσματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου εκκινεί ένα διάστημα, κατά το οποίο θα συμβαίνουν έντονες εσωτερικές διεργασίες, θα σε απασχολήσουν οι στενές σου σχέσεις καθώς και κάποια οικονομικά ζητήματα. Αρχικά, ίσως να διανύεις μια περίοδο αυτοψυχανάλυσης, προσπαθώντας να κατανοήσεις κάποια απωθημένα που κρύβεις μέσα σου, ενώ αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, φαίνεται πως περνά σε μια νέα φάση όσον αφορά αυτά που μοιράζεστε μεταξύ σας. Παράλληλα, θα σε απασχολήσουν κάποιες οικονομικές σου συμφωνίες ή δάνεια, καθώς και η οικονομική κατάσταση του/της συντρόφου σου. Θέματα συμβίωσης και σεξουαλικότητας μέσα στη σχέση, έρχονται επίσης σε πρώτο πλάνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων και στον οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τις ημέρες αυτές, οι σχέσεις σου ωθούνται σε μία επανεκκίνηση, με τους δεσμευμένους εκπρόσωπους του ζωδίου να βρίσκονται σε μία φάση συζητήσεων και νέων δεδομένων όσον αφορά την πορεία της σχέσης τους και τους αδέσμευτους να υποδέχονται μια νέα γνωριμία που θα έχει να τους μάθει πολλά. Παράλληλα, θα σε απασχολήσουν και οι επαγγελματικές σου συνεργασίες, με αυξημένα τα ενδεχόμενα να ξεκινάς μια καινούρια ή να υπάρχουν ανακατατάξεις στις υπάρχουσες. Ίσως πάλι, να αναλάβεις ένα εγχείρημα που απαιτεί να δουλεύεις μαζί με ένα άλλο πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου φανερώνει πως θα υπάρχει έντονη κινητικότητα σε εργασιακά ζητήματα τις μέρες αυτές, καθώς και γενικότερα στην καθημερινότητά σου. Πιθανόν, να καταπιάνεσαι με αρκετές αρμοδιότητες στη δουλειά σου αυτό το διάστημα, να υπάρχουν αλλαγές στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι ή και στις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να βρίσκεις ακόμη και μια δεύτερη εργασία. Από την άλλη, θα σε απασχολήσει έντονα η φυσική σου κατάσταση και ίσως να ξεκινήσεις δραστηριότητες προκειμένου να γυμνάσεις το σώμα σου ή να αναζητήσεις εναλλακτικούς τρόπους διατροφής ή και απλώς να κάνεις ένα γενικό check up στην υγεία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και στον 5ο ηλιακό σου οίκο αποτελεί την έναρξη μιας ιδιαίτερα ερωτικής περιόδου για σένα. Αρχικά, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Υδροχόους, θα δεις τους θαυμαστές και τις ερωτικές προσκλήσεις να πολλαπλασιάζονται, αφού φαίνεται πως η ανάγκη σου για φλερτ και παιχνίδι βρίσκει άμεσα ενδιαφέροντες αποδέκτες. Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η περίοδος αυτή θα είναι ιδιαίτερα ανανεωτική για τη σχέση σου και ίσως να αρχίσουν και κάποιες συζητήσεις σχετικά με την απόκτηση απογόνων. Παράλληλα, φαίνεται πως στα ύψη ανεβαίνει και η δημιουργικότητά σου, με τα ενδεχόμενα να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα που θα σου αρέσει να είναι αυξημένα.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και στο ηλιακό σου ναδίρ επηρεάζει οικογενειακά ζητήματα και ό,τι αφορά το σπίτι σου. Αρχικά, φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν κάποιες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα αναφορικά με πρόσωπα της οικογένειάς σου, είτε γονείς είτε αδέρφια, και πως γενικά, θα χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και ενέργεια σε οικογενειακές σου υποχρεώσεις. Παράλληλα, ίσως να σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις κάποια μετακόμιση, την επιστροφή στο πατρικό σου σπίτι ή απλώς να σε απασχολεί κάποιο ακίνητο και εκκρεμότητές του. Επίσης, ίσως να θελήσεις να αφήσεις πίσω σου κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν, ώστε να κάνεις ένα νέο, πιο υγιές ξεκίνημα στις αισθηματικές σου υποθέσεις.


Πηγή: Myastro.gr