Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα

Από 12 έως 18/6/2017

ΚΡΙΟΣΕλεύθεροι. Φίλε μου Κριέ, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο, μετέπειτα στον Κριό, και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, το συναρπαστικό θα κυνηγήσεις, θα βγεις ραντεβού με πρόσωπο ελκυστικό που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς από την πρώτη ματιά. Θα ρισκάρεις χωρίς αναστολές, δεν θα φοβηθείς το αβέβαιο, θα νιώσεις τη δύναμη να χαράξεις νέα ερωτική πορεία και όπου σε βγάλει. Σε ασυνήθιστες ενέργειες θα σε ωθήσει ο καινούργιος σου έρωτας, αυτό το άτομο να σου δημιουργήσει αισθήματα πάθους.

Σε σχέση. Με θερμό και ρομαντικό τρόπο θα πλησιάσεις το ταίρι σου, θα καταφέρεις να διεισδύσεις και να κατανοήσεις την ψυχολογία του. Οι επαφές σας μέσα στην εβδομάδα θα είναι θερμές και ερωτικές, ωστόσο στα μέσα του εξαημέρου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία, θα υπάρξουν απρόσμενες ή ανυποψίαστες αποκαλύψεις που ενδεχομένως να βγάλουν στην επιφάνεια την κτητική πλευρά του χαρακτήρα σου. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε ελευθερώσει από τυχόν συναισθηματικές εξαρτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Φίλε μου Ταύρε, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο και στην πορεία η εμφάνιση της στον Κριό θα σου φέρει καινούργιες ερωτικές ευκαιρίες, τώρα θα είναι σωστή χρονική στιγμή να βγεις από την παθητικότητα και να αναλάβεις δράση. Η διάθεση σου θα είναι ζωηρή, η αυτοπεποίθηση σου ακμαία, θα δεχτείς να συνεχίσεις τις επαφές σου με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωριστείς. Η απόφαση σου να ρισκάρεις και να κινηθείς αποφασιστικά θα σου βγει σε καλό.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο έρχονται νέα ενδεχόμενα μέσα στη σχέση σου, ωστόσο με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Κρόνο η σκέψη σου θα δημιουργήσει ανασταλτικούς παράγοντες που θα σε δυσκολέψουν να πάρεις μια καθοριστική απόφαση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς, ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα υπάρξει αγάπη, συνεννόηση και συντροφικότητα. Με τη Σελήνη στον Κριό, από κοινού θα προχωρήσετε σε ενέργειες που θα στοχεύουν στη μελλοντική σας εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο, απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σου και οι επιθυμίες σου, μέσα στην εβδομάδα θα φλερτάρεις, θα βρεις τρόπο να πλησιάσεις το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό και ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα ενισχύσουν τη δυναμική και δραστήρια πλευρά του χαρακτήρα σου, στο κλείσιμο της εβδομάδας παίρνεις την απόφαση να ξεκινήσεις νέο ερωτικό κύκλο με ολοκαίνουργιο πρόσωπο.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ενδεχομένως άλλα να συμβαίνουν και άλλα να καταλαβαίνεις, προσοχή να μην επισκιάσουν την αντίληψη σου αρνητικές αναμνήσεις ή καταστάσεις του παρελθόντος. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα χαλαρώσει τη σκέψη σου, θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από ψυχολογικά συμπλέγματα. Στο τέλος του επταήμερου με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, αισιόδοξη πρόταση θα σου κάνει το ταίρι σου, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και να ανανεωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Φίλε μου Καρκίνε, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και στην συνέχεια στους Ιχθείς, θα ξανασκεφτείς το ενδεχόμενο να τα ξαναβρείς με το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε. Η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και σωστή, η θετική και συγκαταβατική σου σκέψη θα σε βοηθήσει να δικαιολογήσεις καταστάσεις και αντιδράσεις, παίρνεις την απόφαση να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Οι εξελίξεις δεν θα σε απογοητεύσουν, τα γεγονότα θα σου αποδείξουν πως ο τρόπος σκέψης σου είναι σωστός.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα ρομαντική και αισιόδοξη θα είναι η στάση σου. Με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Κρόνο θα αποφύγεις να μπεις σε σκέψεις που σου δημιουργούν άγχος, ίσως να παγώσεις καταστάσεις που θα αφορούν τη μελλοντική εξέλιξη του δεσμού σου. Ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς και ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να χαλαρώσεις, να περάσεις καλά και ευχάριστα με το ταίρι σου χωρίς εντάσεις και τσακωμούς. Ενδεχομένως να ακούσεις πρόταση για ταξιδάκι αναψυχής και ανανέωσης.
ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Φίλε μου Λέοντα, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο σου φέρνει ερωτικά ανοίγματα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν δύο προοπτικές, δύο πρόσωπα. Το ερώτημα που θα αναγκαστείς να απαντήσεις θα είναι νέα γνωριμία ή επανασύνδεση; Κίνηση επανένωσης θα κάνει το πρώην ταίρι σου, ωστόσο ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει. Με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Κρόνο, ίσως να μην είσαι σε θέση να επιλέξεις και να αποφασίσεις , απόφυγε τις βιαστικές πράξεις.

Σε σχέση. Στην αρχή της εβδομάδας κάπως κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου, ωστόσο η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα ηρεμήσει την καρδιά σου, συγκατάβαση θα δείξεις στο ταίρι σου, στόχος σου θα είναι να κατασταλάξεις συναισθηματικά. Ισορροπία και σταθερότητα θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, σε περίπτωση που στο προηγούμενο στάδιο υπήρξαν τσακωμοί ή άλυτα ζητήματα, τώρα λύνονται οι παρεξηγήσεις. Η Σελήνη στον Κριό θα σε βοηθήσει να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με ανανεωμένες επιθυμίες θα περάσεις σε ριζοσπαστικές ενέργειες, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σε βγάλει από τη στασιμότητα , θα σε ωθήσει στο να κυνηγήσεις την ερωτική σου τύχη. Η γοητεία σου δεν θα να περάσει απαρατήρητη, θα σε πλησιάσει ελκυστικό πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιά σου. Πρόσχαρη και οικεία θα είναι η προσέγγιση του, αυτό το άτομο θα στοχεύσει μαζί σου στη σταθερή σχέση, κινήσου δυναμικά και αυθόρμητα.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο και στη συνέχεια στους Ιχθείς, η εβδομάδα σου θα είναι ξέγνοιαστη και ερωτική, ανανεωμένα θα είναι τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Στο ενδιάμεσο των ημερών, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία, καλό θα είναι να αποτρέψεις τη σκέψη σου από αρνητικά ή απαισιόδοξα σενάρια σχετικά με τη μελλοντική πορεία του δεσμού σου. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό συναισθηματική κατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε ένα και το ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Φίλε μου Ζυγέ, ετοιμάσου μέσα στην εβδομάδα καταφθάνουν ευχάριστα και αισιόδοξα συμβάντα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο και λίγο αργότερα η εμφάνιση της στον Κριό θα σου φέρει άνοιγμα για καινούργια σχέση. Ένα συγκεκριμένο άτομο παίρνει την απόφαση να σου εκδηλωθεί στοχεύοντας στο να περάσουν οι επαφές σας σε ερωτικό επίπεδο. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα ακούσεις λόγια κολακευτικά και αποκαλυπτικά, δέξου το ραντεβού που θα σου προτείνει, ανοίγεται νέος ερωτικός ορίζοντας.

Σε σχέση. Με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Κρόνο προσοχή στις ανασφάλειες και τις φοβίες. Στα μέσα της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς, ηρεμία και χαλαρότητα θα υπάρξει στη σχέση σου, με το ταίρι σου θα νιώσεις αισθήματα αγάπης και αμοιβαιότητας. Με την εμφάνιση της Σελήνη στον Κριό ξεκινάτε καινούργια σχέδια, μια κοινή σας επιθυμία παίρνετε την απόφαση να την προχωρήσετε σε πορεία εκπλήρωσης, δεν αποκλείεται να αφορά δέσμευση ή επισημοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, εσύ που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση, θα στοχεύσεις στην νέα γνωριμία και όντως θα βρεις το πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσεις. Με τη Σελήνη να καταφθάνει στους Ιχθείς και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείς, οι ενέργειες σου θα είναι απελευθερωμένες ίσως και κάπως ασυνήθιστες. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα έχει σοβαρές βλέψεις για σένα, η έλξη θα είναι αμοιβαία.

Σε σχέση. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα χαλαρώσει τον ψυχολογικό σου κόσμο, συναισθηματισμό θα έχει η στάση σου, ο τρόπος που θα χειριστείς το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να ζήσετε θερμές στιγμές έντονου ρομαντισμού. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, βασική σου επιθυμία θα είναι να δώσεις καινούργιο νόημα στη σχέση σου. Αισθήματα έλξης και αγάπης θα σε οδηγήσουν σε σκέψεις συγκατοίκησης ή δέσμευσης.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Φίλε μου Τοξότη θα σε ενθαρρύνει ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο, κοινωνική, προσιτή, και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, με ένα γοητευτικό πρόσωπο θα συνομιλήσεις, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να το ερωτευτείς. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό, παίρνεις απόφαση να διαγράψεις παλιούς έρωτες και να βάλεις πλώρη για καινούργιους.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο αλλάζεις τον τρόπο που χειρίζεσαι το ταίρι σου, τώρα θα στοχεύσεις στην ανανέωση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς, θερμή συγκαταβατική και διαλλακτική θα είναι στάση σου, θα αποφύγεις τις εντάσεις. Στις δέκα οκτώ του μήνα με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, η ανάγκη σου να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα και να προχωρήσεις τον δεσμό σου ένα βήμα πιο μπροστά, θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για προτάσεις μελλοντικής εξέλιξης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Ελεύθεροι. Φίλε μου Αιγόκερε, εσύ που αναζητάς νέο ταίρι, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να προσεγγίσεις και να επιτύχεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα ερωτευτείς, θα ανανεωθείς, αποκτά η ερωτική σου ζωή καινούργια νόημα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, με τη Σελήνη στον Κριό η αυτοπεποίθηση σου θα είναι ακμαία, αξιοποίησε τη γοητεία σου.

Σε σχέση. Τώρα θα χαλαρώσεις, θα αφήσεις στην άκρη σχέδια και οργανώσεις στρατηγικών κινήσεων. Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία, προσπάθησε να κατανοήσεις τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σου με βάση τη λογική και όχι την καχυποψία. Προσοχή στις παραποιήσεις, διαστρεβλωμένα λόγια θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα διευρύνει τη σκέψη σου, αυτά που θα προτείνεις στο ταίρι σου θα γίνουν αποδεκτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σου ανοίξει τα φτερά, τώρα θα δώσεις τέλος στις παλιές κακές ερωτικές ιστορίες , θα αναζητήσεις το καινούργιο, θα διεκδικήσεις το διαφορετικό. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό και ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό τολμηρή θα κάνουν τη δράση σου, η απόφαση σου να προσεγγίσεις και να ενθαρρύνεις το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σου ανοίξει προοπτική νέας σχέσης. Σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις σε αυτό το νέο ερωτικό ξεκίνημα δεν θα απογοητευτείς.

Σε σχέση. Αλλαγές θα εισχωρήσεις μέσα στη σχέση σου, στην αρχή της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, και στο κλείσιμο με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα αντισταθείς στη στασιμότητα, θα επαναστατήσεις με στόχο να διαφοροποιήσεις τα δεδομένα. Με την εμφάνιση της Σελήνη στον Κριό παίρνεις ριζικές αποφάσεις δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε δεσμεύσεις. Η ανάγκη σου για αλλαγή και βελτίωση θα σε ωθήσει σε ουσιαστικές ενέργειες θετικής κατάληξης.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Υδροχόο ερωτικές διαστάσεις θα δώσεις στην καινούργια γνωριμία που θα προκύψει. Η ανάγκη σου για ανανέωση, αλλαγή και βελτίωση, θα σε βγάλει από αναστολές και επιφυλάξεις, ανοίγεις νέο ερωτικό κεφάλαιο με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου και στην συνέχεια στον Κριό, θα σου δώσει τη δύναμη να διαγράψεις το παρελθόν, απεγκλωβίζεσαι από ανασφάλειες, από εδώ και πέρα προχωρείς κοιτώντας μόνο μπροστά.

Σε σχέση. Αρμονική θα είναι η συνύπαρξη με το ταίρι σου, εσύ που συγκατοικείς ή βρίσκεσαι σε μακροχρόνιο δεσμό θα προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ισορροπία μέσα στη σχέση σου και θα τα καταφέρεις . Στα μέσα της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου, εσύ που έχεις χαλαρή σχέση περνάς σε στάδιο σοβαρού δεσμού. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, θετική απάντηση θα δώσεις στην ιδιαιτέρως ευχάριστη και ανανεωτική πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου.

Πηγή: Myastro.gr