Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις βράζουμε και τις πλάθουμε να γίνουν πουρές.
Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε το αυγό, τη γραβιέρα, αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Παίρνουμε ένα ένα κομμάτι, πλάθουμε σε μπαλάκια, βάζουμε μέσα το
κομμάτι από τη mozzarella και τα περνάμε στο αλεύρι, μετά στο αυγό και
μετά στη φρυγανιά.
Τηγανίζουμε τις κροκέτες όχι σε πολύ δυνατή φωτιά μέχρι να
ροδοκοκκινίσουν. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρονται ζεστές. http://www.newsbeast.gr/