Σπιτική ζαμπονοκασερόπιτα για τα παιδιά σας

Υλικά:

-φύλλα κρούστας ή χωριάτικο φύλλο
- 150 γρ.ζαμπόν ψιλοκομμένο

-250 γρ. κασέρι τριμμένο
- 200 γρ.φέτα
- 4 κ.σούπας αλεύρι φαρίνα
- 2 κούπες γάλα φρέσκο
- 2 αυγά
-μοσχοκάρυδο
- πιπέρι
- ελαιόλαδο για τα φύλλα

Εκτέλεση:

1. Ετοιμάζουμε πρώτα τη γέμιση.
Βάζουμε στην κατσαρόλα το γάλα, ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε σε δυνατή φωτιά να δέσει η κρέμα. Στη συνέχεια την κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τα αυγά χτυπημένα, τα τυριά, το ζαμπόν, το πιπέρι και μοσχοκάρυδο.

2. Λαδώνουμε ένα ορθογώνιο πυρέξ. Στρώνουμε στο ταψί τα 4 φύλλα λαδωμένα ένα ένα. Απλώνουμε τη γέμιση και τη στρώνουμε ομοιόμορφα. Καλύπτουμε με τα άλλα 4,επισης λαδωμένα εκτός από το τελευταίο. Με ένα κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε ελαφρά σε κάθετες λωρίδες. Περιχύνουμε την πίτα με ένα φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, αρχικά στους 200 βαθμούς και κατόπιν χαμηλώνουμε στους 180 βαθμούς ώσπου να ροδοκοκκινίσει. http://www.govastileto.gr