HELLASTHIVA

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Μαλακά μπισκότα βουτύρου

Υλικά

1 πακέτο βούτυρο Κερκύρας
1 κούπα ζάχαρη άχνη
1 αυγό
Χυμός από δύο πορτοκάλια
Μισό κουταλάκι του γλυκού σόδα μαγειρικής
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν
πάουντερ
250 γραμμάρια αλεύρι μαλακό


Εκτέλεση

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη για περίπου ένα τέταρτο. Προσθέτουμε το αυγό και το χυμό πορτοκαλιού που μέσα έχουμε διαλύσει τη σόδα. Προσθέτουμε το μπέικιν και το αλεύρι σιγά σιγά ώστε να γίνει μία μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.

Πλάθουμε μπισκοτάκια στο σχήμα που μας αρέσει. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν για 45 λεπτά http://www.govastileto.gr