HELLASTHIVA

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Χοιρινό στη λαδόκολλα

Υλικά:

• 1 κιλό χοιρινό κομμένο κύβους

• 200 γρ. φέτα κομμένη κύβους
• 2 ματσάκια καυκαλήθρες χοντροκομμένες
• 2 ματσάκια μυρώνια χοντροκομμένα
• 1 κ.σ. θυμάρι
• 2 κ.σ. μουστάρδα
• 4 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
• ½ κούπα ελαιόλαδο
• αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση:

1.Σε ένα μπολ βάζετε τα κομμάτια του χοιρινού, το ελαιόλαδο, την μουστάρδα, τα κομμάτια φέτας, αλάτι, πιπέρι και θυμάρι. Ανακατεύετε καλά και αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.

2.Κόβετε 4 κομμάτια λαδόκολλας και μοιράζετε στο καθένα το μείγμα χοιρινού. Προσθέτετε τις σκελίδες σκόρδου και σκεπάζετε το μείγμα με τις καυκαλήθρες και τα μυρώνια.

3.Τυλίγετε κάθε λαδόκολλα σε πακετάκι και κάθε πακέτο με αλουμινόχαρτο. Ψήνετε τα πακέτα πάνω στην σχάρα του φούρνου στους 150οC για 2½ ώρες περίπου. http://www.govastileto.gr