Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Πανσέληνος στον Αιγόκερω από τις 9 Ιουλίου - Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Στις 9 Ιουλίου, σχηματίζεται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερου, ένα πολύ δυνατό και μεταμορφωτικό φεγγάρι που ολοκληρώνει έναν κύκλο σε επαγγελματικά ζητήματα, θέματα στάτους και κοινωνικής καταξίωσης.


ΚΡΙΟΣ


Η Πανσέληνος φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν την καριέρα σου και την επαγγελματική σου πορεία. Τις ημέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου, ίσως να λάβουν χώρα εξελίξεις στη σχέση σου με ένα πρόσωπο εξουσίας, όπως ο πατέρας ή το αφεντικό σου, ή σε ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα που ξεκίνησε πρόσφατα. Θα σε απασχολήσει έντονα η κοινωνική σου καταξίωση, οι φιλοδοξίες, το στάτους και ο επαγγελματικός σου προσανατολισμός. Κάθε αλλαγή σχετικά με τα παραπάνω, θα αποδειχθεί μεταμορφωτική και καθοριστική για την προσωπική σου εξέλιξη και τον προσωπικό σου προορισμό…

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, τα ταξίδια και νομικές σου υποθέσεις. Ίσως αποφασίσεις να εξειδικευθείς σε κάποιο αντικείμενο ή να εξελίξεις τις σπουδές σου, ώστε να αποκτήσεις περισσότερα εφόδια στον επαγγελματικό ανταγωνισμό. Από την άλλη, ίσως να υπάρξουν εξελίξεις σε μια επαγγελματική συνεργασία που σχετίζεται με το εξωτερικό ή να ολοκληρώνεται ένα νομικό ζήτημα που δε σου επέτρεπε να σχεδιάσεις το μέλλον που επιθυμείς ή να επεκτείνεις την επιχείρηση σου. Γενικά, πρόκειται για μια περίοδο, κατά την οποία μεταμορφώνεται η κοσμοθεωρία σου και η οπτική σου για τον κόσμο… .

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω φέρνει σε πρώτο πλάνο οικονομικές οφειλές και χρέη, θέματα συμβίωσης και κοινών πόρων που μοιράζεσαι με τον/την σύντροφό σου. Ίσως χρειαστεί να διαπραγματευτείς τους όρους κάποιου δανείου προκειμένου να περιορίσεις την οικονομική ανασφάλεια, να σε απασχολήσει μια αλλαγή στα εισοδήματα του/της συντρόφου σου, η οποία αναδιαμορφώνει την συμβίωσή σας ή ακόμη και να χρειαστεί να διαχειριστείς μια κληρονομιά. Από την άλλη, κάποια απωθημένα σου ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια, δημιουργώντας ένα βαρύ κλίμα στη σχέση σου, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει και ένα πρόσωπο από το παρελθόν, κάτι που θα επηρεάσει σημαντικά την ψυχολογία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος, που σχηματίζεται στον άξονα του ζωδίου σου, φέρνει σε πρώτο πλάνο σχέσεις και συνεργασίες. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, δεν αποκλείεται να λάβεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της σχέσης σου, οι οποίες την μεταμορφώνουν και την περνούν σε ένα νέο στάδιο. Ίσως, επίσης, να αλλάζει κάτι στην επαγγελματική ζωή του/της συντρόφου σου, οδηγώντας και εσένα σε κάποιες επιλογές για τη ζωή σου ή απλώς να προχωράτε σε μια επισημοποίηση του δεσμού σας. Από την άλλη, ενδέχεται να υπάρξουν ανακατατάξεις στις συνεργασίες σου, αλλαγές στις συναδελφικές σου σχέσεις ή ακόμη και η αποχώρησή σου από έναν συνεταιρισμό.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος του μήνα στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν την εργασιακή σου καθημερινότητα. Κάποιες αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, πιθανόν να περιορίσουν τον προσωπικό σου χρόνο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες πρόσθετες ευθύνες που θα χρειαστεί να αναλάβεις από εδώ και πέρα. Από την άλλη, ίσως να βρίσκεσαι σε μια περίοδο που πρέπει να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις, ώστε να πραγματοποιήσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να επιδείξεις εργατικότητα και δώσε προσοχή στη φυσική σου κατάσταση, ξεκινώντας ένα πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή σου. Από τη μία, ενδέχεται αν σου προταθεί να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα, μέσα από το οποίο θα νιώσεις ότι προβάλεις καλύτερα τα προσόντα σου και ότι αναγνωρίζονται οι κόποι σου. Από την άλλη, ίσως να διαπιστώνεις πως πλέον σε ευχαριστούν άλλα πράγματα και πως δεν βρίσκεις τη χαρά και τη διασκέδαση σε δραστηριότητες που ακολουθούσες μέχρι τώρα. Αυτή η διαπίστωση ίσως να ενισχύεται από την έλευση ενός μοιραίου προσώπου που έρχεται στη ζωή σου και σου ξυπνά πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ


Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν το σπίτι και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Τις ημέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου, είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου, να δρομολογήσεις μια ανακαίνιση ή και μια μετακόμιση. Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τους γονείς σου ή κάποιους μεγάλους σε ηλικία συγγενείς σου θα παρουσιάσουν, επίσης, εξελίξεις και είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια και κάποια πράγματα που αγνοούσες ή μυστικά που αποκαλύπτονται. Γενικά, θα σε απασχολήσει έντονα και η ακίνητη περιουσία σου, το παρελθόν και οι ρίζες σου και ενδεχομένως να επισκεφτείς και το πατρικό σου ή τον τόπο καταγωγής σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Τις ημέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου, θα προωθήσεις κάποιες ιδέες σου, πιθανόν να αναλάβεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα ή να συναντήσεις κάποια άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Παράλληλα, ίσως να αλλάξει κάτι στις μετακινήσεις σου το διάστημα αυτό ή να αποφασίσεις να πουλήσεις το μεταφορικό σου μέσον. Οι σχέσεις σου με κοντινούς σου συγγενείς, αδέρφια και γείτονες θα αποτελέσουν, επίσης, πεδίο αλλαγών και αναδιαμόρφωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Η Πανσέληνος του μήνα στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα, αγορές και επενδύσεις. Τις ημέρες αυτές, ίσως προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία ή πιθανόν να χρειαστεί να τακτοποιήσεις διαφόρων ειδών οικονομικές εκκρεμότητες που σου δημιουργούν μια ανασφάλεια για την οικονομική σου πραγματικότητα. Γενικά, θα σε απασχολήσουν θέματα που αφορούν τον υλικό σου κόσμο, ενώ θα θελήσεις να μπεις σε μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού αξιών, ώστε να κατασταλάξεις στο τι αξίζει πραγματικά να διατηρήσεις στη ζωή σου. Θέματα αυτοεκτίμησης και προσωπικής αξίας φαίνεται να σε απασχολούν έντονα λόγω συγκυριών που σε βάζουν σε δοκιμασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου φέρνει εξελίξεις σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Τις ημέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου, ίσως χρειαστεί να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε διαπροσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές σου σχέσεις. Πρόκειται για ένα κρίσιμο διάστημα για το μέλλον σου, κατά το οποίο θα υπάρξουν αλλαγές που σε μεταμορφώνουν και σε οδηγούν σε μια νέα πραγματικότητα, εντελώς διαφορετική από τη μέχρι τώρα ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι η πιθανότητα να γίνεις αρκετά δογματικός ή εξουσιαστικός αυτή τη περίοδο και να «κάψεις» γέφυρες με πρόσωπα που έχουν ακόμα πολλά να σου προσφέρουν…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος του μήνα ενεργοποιεί τον 12ο ηλιακό σου οίκο. Το διάστημα αυτό, ίσως νιώσεις την ανάγκη να ρίξεις λίγο τους τόνους, να αφήσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις ή να απομακρυνθείς από παρασκηνιακές συζητήσεις και γεγονότα στο επαγγελματικό ή οικογενειακό σου περιβάλλον. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για αποφάσεις και καινούρια ξεκινήματα, αφού ακόμα δεν έχεις μπροστά σου όλα τα δεδομένα που χρειάζεσαι. Ίσως, επίσης, έρθουν στην επιφάνεια κάποιοι φόβοι που προέκυψαν από εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να ξεκουράσεις το σώμα και το μυαλό σου…

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου επηρεάζει τις κοινωνικές σου επαφές και τους μελλοντικούς σου στόχους. Τις ημέρες αυτές, θα παρουσιαστούν εξελίξεις σε σχέδια που αφορούν την καριέρας σου, σε επαγγελματικές σου επιδιώξεις και φιλοδοξίες και σε όνειρα που έχεις για την επαγγελματική σου πορεία. Επίσης, δεν αποκλείεται να αποχωριστείς φίλους και πρόσωπα από τον κοινωνικό σου περίγυρο αφήνοντας πίσω σου σχέσεις που δεν έχουν κάτι να σου προσφέρουν. Σε κάθε περίπτωση, το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να εκμεταλλευτείς κάποιες νέες γνωριμίες σου, που θα αποτελέσουν συμμάχους στα πλάνα σου και να θέσεις νέους στόχους για το μέλλον.

Πηγή: Myastro.gr