Δοκίμασε να φτιάξεις ψητό μοσχάρι στο αλουμινόχαρτο

Υλικά
2 κιλά μοσχάρι για ρολό κομμένο σε δυο κομμάτια και δεμένο 500 γραμ. μικρές πατάτες, κομμένες στα 4 2 κρεμμύδια κομμένα στα 4 4 καρότα κομμένα σε χοντρές ροδέλες 2 φύλλα δάφνη 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας

Υλικά για το αρωματικό μείγμα
2 κ. γλ. αλάτι 2 κ.γλ. πιπέρι 1 κ.γλ. σκόρδο σε σκόνη 3 κ.σ. κορν φλάουρ 1 κ.γλ. ξερό θυμάρι 4 κ.σ. κρεμμύδι σε σκόνη 2 κ.γλ. μαύρη ζάχαρη

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 150 βαθμούς. Ανακατεύουμε το μείγμα αρωματικών σε ένα μπολ. Κόβουμε μεγάλα φύλλα από αλουμινόχαρτο. Βάζουμε στο κέντρο τα λαχανικά, ραντίζουμε με τη σάλτσα σόγιας. Βάζουμε το κρέας επάνω, τρίβουμε το μείγμα μυρωδικών πάνω στο κρέας και κλείνουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 4 ώρες. Στραγγίζουμε τα ζουμιά από όλα τα πακετάκια. Πειμένουμε να κρυώσει λίγο το υγρό. Περιμένουμε να ανέβει το λίπος στην επιφάνεια, χωρίζουμε και πετάμε το λίπος. Σερβίρουμε το κρέας σε φέτες με από πάνω τη σαλτσούλα http://www.govastileto.gr