Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 24 έως 30 Ιουλίου 2017.

ΚΡΙΟΣΕλεύθεροι. Στην αρχή της εβδομάδας με τον Ερμή να εμφανίζεται στην Παρθένο θα το λάβεις το αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να κινηθεί προς εσένα στοχεύοντας στον σταθερό δεσμό. Η κατάληξη σας θα είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σου. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό η κρίση σου και η διαίσθηση σου θα είναι απολύτως σωστή, η εμπειρική σου ωριμότητα και ο συνειδητός ρεαλισμός σου, θα σου δώσουν την ικανότητα να αποφασίσεις άμεσα και σωστά.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στην Παρθένο και λίγο αργότερα στον Ζυγό ήρεμα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο λίγο αργότερα με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό η παρορμητικότητα σου θα δημιουργήσει αλλοπρόσαλλο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Ίσως να νιώσεις την ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία, προσοχή στις υπερβολές. Το ταίρι σου θα σου δείξει εμπράκτως την αγάπη του, ανταποκρίσου στα αισθήματα που θα σου φανερώσει.

ΤΑΥΡΟΣ


Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη, τυχερή κα δυναμική θα είναι η εβδομάδα σου. Από την μια η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, από την άλλη η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό, ετοιμάσου θα ερωτευτείς. Όμορφη η παρουσία σου, γοητευτικό το στυλ σου, αεράτος ο τρόπος ομιλίας σου, στα πόδια σου θα πέσει ένα συγκεκριμένο άτομο που δεν θα έχει καμία διάθεση να σε αφήσει να ξεφύγεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ραντεβού, δεν θα λείψουν οι άμεσες και ιδιαιτέρως θερμές εκδηλώσεις.

Σε σχέση. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στην Παρθένο και τη Σελήνη να καταφθάνει στον Ζυγό, ήρεμη, συγκαταβατική, και ισορροπημένη στάση θα έχεις στο ταίρι σου, ωστόσο προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό η κτητικότητα σου θα κάνει εξουσιαστικές τις αντιδράσεις σου, θα υπάρξουν απαιτήσεις και ζήλειες. Ελλοχεύει κίνδυνος εντάσεων και συγκρούσεων που θα προκληθούν από εσένα, σε συμβουλεύω να μην παρατεντώσεις το σκοινί.

ΔΙΔΥΜΟΣ


Ελεύθεροι. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στην Παρθένο εσύ ο ομιλητικός και συζητήσιμος Δίδυμος θα βρεις το πρόσωπο που η μεταξύ σας εκτενέστερη κουβεντούλα, θα καταλήξει την επομένη σε προσωπικό ραντεβού. Σε φιλικό περιβάλλον θα σας συστήσουν, σε κοινή παρέα θα βρεθείτε, η συζήτηση σας από φιλική πολύ γρήγορα θα εξελιχτεί σε προσωπική. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει ολοκαίνουργια γνωριμία με πρόσωπο που δεν θα φύγει εύκολα ή γρήγορα από τη ζωή σου.

Σε σχέση. Αρχές της εβδομάδας με την Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο και την Σελήνη να εμφανίζεται στον Ζυγό, θα σκεφτείς σε βάθος, θα αναζητήσεις, θα εξηγήσεις και θα καταλήξεις σε αποφάσεις που στόχο θα έχουν να κατοχυρώσεις δίπλα σου το πρόσωπο που αγαπάς. Αν τσακώθηκες με το ταίρι σου θα τα βρείτε , δεν πρόκειται να αφήσεις περιθώριο περεταίρω εντάσεων, σε περίπτωση πρόχειρου ή παρορμητικού χωρισμού θα υπάρξει άμεση επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στο Ζυγό θα σε εξοπλίσει με ηρεμία, ελκυστικότητα και δεκτικότητα. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη θα σου δώσουν δυναμική ώθηση με αποτέλεσμα να είσαι σε θέση να προσεγγίσεις, να προσπαθήσεις, και να επιτύχεις. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, θα βρεις το πρόσωπο που θα σε εξιτάρει, θα ριχτείς στην περιπέτεια άνευ αναστολών. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμό προσωπικό ραντεβού.

Σε σχέση. Ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο ισορροπία θα φέρει στην επικοινωνία σου, θα λείψουν ο εντάσεις. Στο τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο Σκορπιό προσοχή στην καχυποψία που θα σε διακατέχει. Προσπάθησε να περιορίσεις τάσεις κτητικότητας και ζήλειας, ενδέχεται να βλέπεις πράγματα που δεν υπάρχουν. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να πέσεις στην παγίδα παρεξηγήσεων, θα ερμηνεύσεις λάθος κάποιες κινήσεις που θα κάνει το ταίρι σχετικά με πρόσωπο αντίθετου φύλου.

ΛΕΩΝ


Ελεύθεροι. Φίλε μου Λέοντα, ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να βρεις πρόσωπο που θα ταιριάζει στην προσωπικότητα σου. Καινούργιο ταίρι έρχεται στη ζωή σου, το περιποιημένο και προσεγμένο σου στυλ θα το τραβήξει σαν μαγνήτης. Στο χέρι σου θα είναι αν η γνωριμία σας εξελιχτεί σε σχέση, εσύ θα είσαι ο οδηγός των γεγονότων. Προσοχή στο εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, η στάση σου θα είναι απρόβλεπτη, απέφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις.

Σε σχέση. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στην Παρθένο και τη Σελήνη στο Ζυγό θα έχεις διάθεση για εξονυχιστικές συζητήσεις πάντα με στόχο την ισορροπία και την ομαλότητα της σχέσης σου. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη, δυναμικές θα είναι οι ενέργειες σου, σε περίπτωση που επιθυμείς δεσμεύσεις θα σου δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη στο Σκορπιό θα εμφανιστούν σημάδια καχυποψίας, άλλαξε τρόπο σκέψης, καλό θα είναι να αποφύγεις τις εικασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης και του Ερμή στο ζώδιο σου αλλαγές θα υπάρξουν στις διαθέσεις σου, τώρα θα βάλεις προτεραιότητες, θα αποφύγεις τις επιπόλαιες ή σπασμωδικές κινήσεις. Πρωταρχικός σου σκοπός και βασική σου επιθυμία θα είναι η σταθερή σχέση. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα φέρει μπροστά σου ελκυστικό πρόσωπο σοβαρής προσωπικότητας, προσέγγισε το με τρόπο ευγενικό, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να στρώσεις την προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση. Σε σκέψεις επίσημης δέσμευσης θα μπεις. Στις είκοσι πέντε που η Σελήνη θα εμφανιστεί στο ζώδιο σου θα νιώσεις πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις το μεγάλο βήμα. Ο Ερμής επίσης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να εκδηλώσεις με θερμό τρόπο τα αισθήματα σου, το ταίρι σου θα νιώσει εμπιστοσύνη, θετική απάντηση θα λάβεις στις προτάσεις σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε ωθήσει σε τολμηρά βήματα, σου φανερώνω πως ότι κι αν αποφασίσεις δεν πρόκειται να το μετανιώσεις.

ΖΥΓΟΣ


Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σου δώσει την ευκαιρία να στρώσεις την προσωπική σου ζωή. Θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που στόχο θα έχει να κάνει μαζί σου μια σταθερή σχέση. Θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σου η εξέλιξη, όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση σου και τις διαθέσεις σου. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό ενδέχεται να σε ωθήσει σε επιπόλαιες ενέργειες. Προς το τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη στον Σκορπιό, παίρνεις την απόφαση να αλλάξεις ριζικά τα δεδομένα σου.

Σε σχέση. Με τον Ερμή στην Παρθένο και την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου ήρεμα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο στην πορεία με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με του Ουρανό, κάτι θα αναποδογυρίσει στη σκέψη σου, απρόβλεπτες και ανατρεπτικές θα είναι οι κινήσεις σου. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Σκορπιό προσοχή σε πειρασμούς ή προκλήσεις. Αν αγαπάς το ταίρι σου και το θέλεις σταθερά δίπλα σου, καλό θα είναι να κρατήσεις ισορροπημένη στάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Απελευθερωμένη ίσως και αρκετά παθιασμένη θα είναι η στάση σου. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη και στη συνέχεια με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου, το μυαλό σου θα είναι στην κατάκτηση. Θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, η εμφάνιση σου θα είναι ελκυστική έως και ακαταμάχητη. Ένα όμορφο πρόσωπο θα σου κινήσει το ενδιαφέρον, θα μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού και με ενδεχόμενο νέας σχέσης!

Σε σχέση. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στην Παρθένο ισορροπημένα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, όμως στη συνέχεια, στις τριάντα του μήνα, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, η παρορμητικότητα σου θα δημιουργήσει αλλοπρόσαλλες καταστάσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον ζώδιο σου ενδεχομένως να γίνει απαιτητική η στάση σου , επιμονή θα έχουν οι ενέργειες σου. Το νου σου να μην δημιουργήσεις ανούσιους καβγάδες, η κόντρα και η εναντίωση δεν θα σε εξυπηρετήσει σε κάτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Μήπως υπάρχει στην καρδιά σου εδώ και αρκετό καιρό ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που όμως δεν τολμάς να το πλησιάσεις; Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου, ένα τυχαίο γεγονός θα σου δώσει το κατάλληλο έναυσμα να δραστηριοποιηθείς. Τώρα θα κάνεις το βήμα να δείξεις μια κάπως πιο αποκαλυπτική στάση. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν τελεσίδικες και ευχάριστες εξελίξεις, θα σημειωθεί ουσιαστικό άνοιγμα για σταθερή σχέση.

Σε σχέση. Ο ερχομός του Ερμή στην Παρθένο και της Σελήνης στον Ζυγό ήρεμη και σταθερή θα κάνουν τη συμπεριφορά σου, σε καμία περίπτωση δεν θα ανοίξεις πεδία ανώριμων συγκρούσεων. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Σκορπιό, δυνατό θα είναι το ένστικτο σου, αυτή τη φορά θα ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και με ποιον τρόπο πρέπει να το διεκδικήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας παίρνεις δυναμικές και ριζικές αποφάσεις , εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο της δέσμευσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο και με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, ελκυστική και ερωτεύσιμη θα είναι παρουσία σου, θετική θα είναι η αύρα σου, θα τραβήξεις τα κατάλληλα βλέμματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, ο τρόπος προσέγγισης του θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται καινούργια γνωριμία που θα καταλήξει σε προσωπικό ραντεβού. Στην δική σου απόφαση θα είναι αν θα πορευτείς με στόχο το σταθερό ή το περιστασιακό.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη στην Παρθένο και στην συνέχεια στον Ζυγό θα προσκολληθείς στο ταίρι σου. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό συγκαταβατική και θερμή θα είναι η στάση σου, ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να ξεκλειδώσεις τα αισθήματα σου με τρόπο ιδιαιτέρως φλογερό. Το πρόσωπο που αγαπάς δεν θα αντισταθεί στα αισθήματα σου, η εβδομάδα σου θα είναι θερμή, χωρίς εγωισμούς και κόντρες. Εκδήλωσε με αμεσότητα αυτό που νιώθεις, οι προτάσεις σου θα γίνουν αποδεκτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Φίλε μου Υδροχόε, η Σελήνη σε εξάγωνο με την Ήλιο και τον Άρη θα σου ανοίξει την τύχη. Θα φέρει δίπλα σου πρόσωπο που θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, θα σε κάνει να εμπιστευτείς και να ερωτευτείς. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά στους χώρους που θα κίνησε, μέσα στην τωρινή εβδομάδα δεν αποκλείεται να βρεις το ταίρι σου. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό ελκυστική θα κάνει την παρουσία σου και επειδή θα έχεις έντονη τη διάθεση για νέο ξεκίνημα, θα δεις πως όλα θα έχουν θετική κατάληξη.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον ερχομό της Σελήνης και του Ερμή στην Παρθένο, ηρεμία και ισορροπία θα υπάρξει στη σχέση σου, να περιμένεις ευχάριστα γεγονότα, ευνοϊκά ως προς τις επιθυμίες σου. Ήρεμα θα κυλήσει το νερό στο ποταμάκι, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με το Ουρανό θα νιώσεις την ανάγκη να ανανεωθείς συναισθήματα και το ταίρι σου θα σε βοηθήσει με τον καταλληλότερο δυνατό τρόπο. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό καταφθάνουν θερμές στιγμές αμοιβαίας έλξης.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη και η εμφάνιση της στον Σκορπιό θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το αρνητικό παρελθόν, θα έχεις τη δύναμη να δώσεις οριστικό τέλος σε ό,τι σε πλήγωσε ή σε ό,τι πήγε στραβά. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα ελαφρύνει την ψυχή σου, θα προσδώσει θετική αύρα στην παρουσία σου, ανοίγεται ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Θα καταφέρεις να ξεκινήσεις νέα πορεία διαγράφοντας πρόσωπα και σχέσεις που σε πήγαν πίσω και όχι μπροστά.

Σε σχέση. Σε περίπτωση που είσαι στην αρχή μιας σχέσης ή μιας γνωριμίας, ο ερχομός του Ερμή στην Παρθένο και η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό, θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις με σταθερά βήματα. Φεύγουν ανυπόστατες φοβίες και θεωρίες που μέχρι τώρα αποτελούσαν ανασταλτικό παράγοντα. Απελευθέρωσε τα αισθήματα σου, άσε να γεγονότα να κυλήσουν ήρεμα χωρίς παρεμβάσεις, θα δεις πως όλα θα δουλέψουν ρολόι, δεν χρειάζεται να προτρέχεις ή να προκαθορίζεις.


Πηγή: Myastro.gr