Η συνταγή για την τέλεια σοκολατόπιτα!

Είναι λίγες οι φορές που η ευκολία στην εκτέλεση μιας συνταγής για γλυκό συνδυάζεται με maximum απόλαυση. Φτιάξτε τη σοκολατόπιτα και απολαύστε την με μια ζεστή κούπα καφέ.


Υλικά
50 γρ. μαργαρίνη
250 γρ. κουβερτούρα
2 αβγά

1 σφηνάκι κρέμα γάλακτος
½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ φλιτζάνι ζάχαρη
Για τη sauce σοκολάτας
60 γρ. κουβερτούρα
2 σφηνάκια κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση
Λιώνουμε τη κουβερτούρα σε μπεν μαρί και τη μαργαρίνη σε ένα μικρό κατσαρολάκι. Σε μπολ χτυπάμε με μιξεράκι τα δύο αβγά, πολύ καλά μέχρι να αφρατέψουν, να φουσκώσουν και να γίνουν σαν κρέμα. Προσθέτουμε στα αβγά τη λιωμένη κουβερτούρα, τη ζάχαρη, το αλεύρι, ένα σφηνάκι κρέμα γάλακτος και τη λιωμένη μαργαρίνη. Χτυπάμε για αρκετά λεπτά μέχρι να γίνει ένα τέλειο μείγμα.
Αλείφουμε ένα ταψάκι με μαργαρίνη και αδειάζουμε μέσα το μείγμα της σοκολάτας. Φροντίζουμε να πάει το υλικό σε όλο το  ταψί ομοιόμορφα.
Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 175 βαθμούς. Καταλαβαίνουμε ότι είναι έτοιμο μόλις σχηματιστεί ένα βουναλάκι στο κέντρο του γλυκού, το οποίο αργότερα θα «πέσει»
Για τη sauce σοκολάτας,λιώνουμε σε κατσαρολάκι την κουβερτούρα με την κρέμα γάλακτος, μέχρι να γίνει μια ρευστή σάλτσα. Σερβίρουμε τη σοκολατόπιτα και περιχύνουμε με τη sauce σοκολάτας για να είναι ζουμερή και να νιώσουμε πλούσια γεύση σοκολάτας στον ουρανίσκο μας. http://www.govastileto.gr