Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αύγουστο

Αύγουστος

ΚΡΙΟΣΟ Αύγουστος είναι για εσάς ο μήνας των ευκαιριών σημαίνοντας την έναρξη ενός χρονικού διαστήματος κατά το οποίο πρόγραμμα θα τροποποιηθεί ξαφνικά αλλα θα σας δώσει τη δυνατότητα για νέες εμπειρίες και τρόπο δράση. Ο Άυγουστος σας καλεί σε εσωστρέφεια και πνευματική αναζήτηση αλλά και σε ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα το οποίο ενδέχεται να σας απομακρύνει λίγο από την κοσμική ζωή και τη συνηθισμένη σας εξωστρέφεια.

Εάν προγραμματίζετε διακοπές καλό θα ήταν να αφιερώσετε αρκετό χρόνο με τον εαυτό σας, επιδιώκοντας ήρεμες καταστάσεις και χαλαρωτικές στιγμές.

Ενδέχεται διακοπές ή σχέδια για αποδράσεις με φίλους ή μεγάλες παρέες να ακυρωθούν ή να τροποποιηθούν κάτι που όμως θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μία τάξη τις σκέψεις σας και να γεμίσετε ουσιαστικά τις μπαταρίες σας επιλέγοντας συνειδητά τον τρόπο και τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιήσετε τον ελεύθερό σας χρόνο.


ΤΑΥΡΟΣ


Ο Αύγουστος θα είναι για εσάς ένας μήνας με αρκετές μετακινήσεις ταξίδια ή ακόμα και μία μετακόμιση. Κάθε ζήτημα που αφορά το αυτοκίνητό σας ευνοείται ενώ αν σκέφτεστε να αγοράσετε καινούργιο τώρα είναι η καλύτερη περίοδος να το κάνετε.

Καλό θα ήταν να μετριάσετε τις κακές συνήθειες ξεκινώντας μία συνειδητή προσπάθεια για να επανακτήσετε τον έλεγχο του εαυτού σας.

Έρωτες από το παρελθόν αναμένεται να κάνουν μία επανεμφάνιση για να ταράξουν λίγο τα νερά ενω αυτή η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα θα επεκταθεί και σε οικογενειακές σχέσεις καθώς θα προκύψουν προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν.

Στη περίπτωση που είστε γονείς αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα παιδιά σας γιατι το έχουν ανάγκη αυτό το διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Ο Αύγουστος σας βρίσκει ανανεωμένους και γεμάτους ενέργεια, ενώ παράλληλα εγγυάται την επιτυχή ολοκλήρωση ενός σημαντικού κεφαλαίου της ζωής σας.

Αυτό το γεγονός θα έρθει με τις αναμενόμενες αναταραχές,
αλλά παρόλα αυτά θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μέσα σας κάτι που αφήνατε ανέγγιχτο και που περιμένατε το χρόνο να δώσει το οριστικό τέλος.

Ο Αύγουστος είναι για εσάς ένας μήνας αργός σε εξελίξεις αλλα πλούσιος σε εσωτερικές αλλαγές και ανακατατάξεις γεγονός που θα περιλαμβάνει οικογενειακά και στενά φιλικά σας πρόσωπα τα οποία όμως θα εμπλέκονται άμεσα στην κατάσταση που αναμένεται να ολοκληρωθεί.

Το σίγουρο είναι ότι θα βγείτε από αυτή τη δοκιμασία με επιτυχία, ενώ προς μεγάλη σας έκπληξη θα βρείτε την μεγαλύτερη υποστήριξη από τον ίδιο σας τον εαυτό κάτι που δεν έχετε συνηθίσει να κάνετε και που θα σας ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Αύγουστος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο μήνας σας αφού υπόσχεται δυναμικές αλλαγές και θετικές ανατροπές της ζωής σας.

Τομείς στους οποίους υστερούσατε γίνονται τα δυνατά σας σημεία με εσάς πλέον να παίρνετε τον έλεγχο των καταστάσεων στη ζωή σας και να επιδιώκετε ουσιαστικές λύσεις και όχι ευκαιρίες βολέματος.

Ευνοούνται θέματα γραφειοκρατικά ή δικαστικά, η επίλυση παρεξηγήσεων και τσακωμών αλλά και θέματα επανασύνδεσης τόσο με φίλους που για κάποιο λόγο χαθήκατε στο παρελθόν, όσο και με έναν παλιό έρωτα με τον οποίο επιθυμείτε να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και να επιδιώξετε μία επανένωση.

ΛΕΩΝ


Το κλίμα αναμένεται να είναι τεταμένο αυτό το μήνα σε επικοινωνιακό επίπεδο καθώς τα όρια της υπομονής σας θα ξεπεραστούν και θα προβείτε σε ακραίες λύσεις.

Χρειάζεται προσοχή και επιλεκτικότητα αφού οι σχέσεις που θα δυναμιτιστούν αυτό το διάστημα δεν αναμένεται να επανέλθουν.

Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας στη ζωή σας θα κλονιστούν σημαντικά αυτό το μήνα με εσάς να βρίσκεστε σε μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού αναζητώντας τον εαυτό σας που κάπου χάθηκε μέσα στα πρέπει.

Αυτή η αφύπνιση όπως και κάθε αφύπνιση θα αποβεί μεν ωφέλιμη αλλα θα χρειαστεί να γίνει όχι ακραία αλλα ήπια. Προσέξτε λοιπόν να μη χάσετε το δίκιο σας αλλα και τον εαυτό σας σε μια προσπάθεια να τον βρείτε γιατι όταν ο θυμός παίρνει τον έλεγχο τον χάνετε εσείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ο δρόμος θα είναι ανοιχτός και οι ευκαιρίες πολλές αυτό το μήνα για εσάς ενω το μοναδικό εμπόδιο που θα συναντήσετε θα είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Ο Αύγουστος δουλεύει υπέρ σας προσφέροντας ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, δραστηριότητες και λύση προβλημάτων του παρελθόντος.

Θέματα αυτοεικόνας και ανασφάλειες σχετικά την εμφάνισή σας ή ακόμα και έλλειψη εμπιστοσύνηςστον εαυτό σας αναμένονται να δυσχεράνουν την ικανότητά σας να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν οπότε δουλέψτε με τον εαυτό σας και παρακινήστε τον θετικά.

Το διάστημα αυτό χρειάζεται προσοχή σε θέματα διατροφής καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να ξεφύγετε λιγάκι οπότε προσπαθήστε να εξισσοροπήσετε τη κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ


Ο Αύγουστος θα είναι ένας εξαιρετικά ευνοϊκός μήνας για εσάς γεμάτος νέες ευκαιρίες και επιβράβευση των προσπαθειών και των αγώνων σας.

Ήρθε ο καιρός λοιπόν να αξιοποιήσετε τη τεράστια ώθηση που θα δεχτείτε χαράζοντας το δικό σας μονοπάτι και βάζοντας νέους στόχους ακολουθώντας πλέον τα «θέλω» και όχι τα «πρέπει» σας.
Αλλαγές και νέα που περιμένατε εδώ και καιρό έρχονται σε εσάς, ενω ευνοείστε εξαιρετικά σε οικονομικά ζητήματα . Κρατήστε υπόψιν πως τώρα είναι το καλύτερο χρονικό διάστημα για να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να βάλετε καινούργιους στοχεύοντας σε νέα ύψη και κατακτήσεις.

Μιλήστε ξεκάθαρα και εκφράστε τα «θέλω» σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας ενω ταυτόχρονα μη φοβηθείτε να αλλάξετε πορεία ή να πείτε «ναι» σε προτάσεις που θα επιφέρουν σημαντικές και θετικές αλλαγές στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Ο Αύγουστος χρειάζεται προσοχή σε θέματα που αφορούν χειριστικές σχέσεις κυρίως μέσα στην οικογένεια και στο γάμο.

Οι υποχρεώσεις, το καθήκον και το πρέπει όπως υπαγορεύει η οικογένεια και το άλλο σας μισό πολλές φορές σας έχουν αποτρέψει απο το να ζείτε με αυθεντικότητα απέναντι στον εαυτό σας . Τώρα θα συνειδητοποιήσετε οτι είναι και δική σας ευθύνη αφου το επιτρέψατε να συμβεί χωρίς να προβάλετε ουσιαστική αντίσταση.

Καιρός λοιπόν να επαναξιολογήσετε τη κατάσταση αυτό το διάστημα και να εντοπίσετε τον εαυτό σας και τα θέλω του πίσω απο το οικογενειακό ‘’σύνολο’’ των υποχρεώσεων.
Αυτό θα σας βοηθήσει να βγείτε απο την αίσθηση του αδιέξοδου σε ο,τι αφορά την ατομική σας εξέλιξη, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για να αγνοηθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Αύγουστος σας βρίσκει οξύθυμους και παρορμητικούς έτοιμους να αντιδράσετε συναισθηματικά και όχι με λογικά στοιχεία.

Το ταπεραμέντο σας χρειάζεται έλεγχο καθώς σκέψεις και ανησυχίες και μια γενικότερη αίσθηση οτι έχετε αδικηθεί σε επαγγελματικό και οικονομικό τομέα ενδέχεται να σας κάνουν να δράσετε επιπόλαια.
Εξακριβώστε με στοιχεία τις ανησυχίες σας και τότε και μόνο τότε δράστε ανάλογα. Μέχρι τότε εντοπίστε τους τομείς που σας απασχολούν και εξετάστε τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτούς πολύ προσεκτικά προτού βγάλετε εύκολα συμπεράσματα.

Η καταπίεση που έχετε δεχτεί σε πολλούς τομείς απο ένα αντρικό πρόσωπο εξουσίας στη ζωή σας έχει παίξει το ρόλο του στην όλη κατάσταση οπότε ανακτήστε τον έλεγχο και μη περιμένετε απο κάποιον άλλον (εκτός απο τον εαυτό σας) να εκτιμήσει τις ικανότητές σας ή να καθορίσει το μέλλον και το προορισμό σας στη ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αύγουστος θα είναι για εσάς ο μήνας της επιλογής. Μέχρι τώρα ακολουθήσατε μια πορεία που πλέον δεν έχει να σας προσφέρει κάτι καινούργιο γεγονός που σας φέρνει αντιμέτωπους με την πραγματικότητα.

Δηλαδή με το οτι τώρα ήρθε η στιγμή να εξελιχθείτε και να βάλετε νέους στόχους που θα αποσκοπήσουν στην μετάβασή στην επόμενη φάση της ζωής σας.
Η αλήθεια είναι πως τέτοιου είδους επιλογές σας τρομάζουν κι όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή η διαδικασία θα σας φέρει πιο κοντά στη δική σας αλήθεια η οποία πλέον ζητά δικαίωση.

Ταξίδια και μετακινήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα ενω η πανσέληνος του Αυγούστου θα σηματοδοτήσει για εσάς τη νέα εποχή στη ζωή σας κάνοντας το μονοπάτι πιο φωτεινό και ευκρινές.
Η ασφάλεια και η θαλπωρή της οικογένειας καθώς και οι συμβουλές προερχόμενες απο αυτό το πλαίσιο θα είναι πολύτιμοι σύμμαχοι. Ακούστε λοιπόν προσεκτικά τις συμβουλές αυτών των ανθρώπων και δημιουργήστε τη βάση για το επόμενό σας βήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Αύγουστος σας καλεί να ζήσετε πέρα απο τη σκιά της ανησυχίας και του φόβου εστιάζοντας σε μια πιο αισιόδοξη θεώρηση των καταστάσεων.

Η πίεση και τα άγχη του προηγούμενου διαστήματος σας άφησαν περισσότερο ευαισθητοποιημένους στο άγχος κάτι που ο Αύγουστος σας καλεί να αντιστρέψετε.

Αναγνωρίστε τη συναισθηματική και σωματική κόπωση και μην της επιτρέπετε να καθορίζει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη πραγματικότητά σας.

Ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα που αφορούν οικογενειακή περιουσία ή διαπραγματεύσεις θα σας ανακουφίσουν σημαντικά, κάτι που θα συμβεί προς το τέλος του μήνα.
Σε κάθε περίπτωση ο μήνας αυτός σας καλεί να πάρετε τον έλεγχο του εαυτού σας και να θυμηθείτε οτι δεν είστε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, αλλα η λύση του. Εστιάστε λοιπόν στο τί μπορείτε να κάνετε και όχι στη καταστροφολογία ,βάζοντας με αυτό το τρόπο φρένο στον αντίλαλο του φόβου.

ΙΧΘΥΕΣ

ο Αύγουστος θα είνια για εσάς ο μήνας της δράσης και της πρωτοβουλίας. Ήρθε η ώρα λοιπόν να πάρετε τη κατάσταση στα χέρια σας και να αξιοποιήσετε αυτό το εξαιρετικά παραγωγικό χρονικό διάστημα αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα και τις ανησυχίες και το κυριότερο βρίσκοντας πρακτικές λύσεις.

Τώρα είναι η καλύτερη ίσως χρονική περίοδος για νέα ξεκινήματα, δράση και εξάλειψη προβληματικών καταστάσεων. Κυνηγήστε ευκαιρίες και ξεπεράστε εμπόδια και προβλήματα συναισθηματικής φύσεως προχωρώντας τη ζωή σας χωρίς τη σκιά τους.

Αυτό το χρονικό διάστημα θα είστε πολύ δυνατοί σε θέματα διαπραγματεύσεων, διεκδικήσεων αλλα και ισχυροποιημένοι σε θέματα που αφορούν τη θέληση και την αυτοπειθαρχία.

Τώρα λοιπόν είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσετε θέματα υγείας και εμφάνισης αλλάζοντας τον τρόπο ζωής και αντιμετώπισης των δυσκολιών με γνώμονα το τι είναι ωφέλιμο για εσάς.Από τον αριθμολόγο-μαθηματικό, Μάνο Μηκίδη   http://www.govastileto.gr