Η ολόλευκη εξωτική παραλία της Θάσου.Απολαύστε την εκπληκτική Σαλιάρα

Άσπρες πέτρες στην παραλία, καταγάλανα νερά μέσα, και γύρω το πλούσιο τοπίο της Θάσου. Αυτή είναι η Σαλιάρα, μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού. Οι ξένοι την αποκαλούν και Marble Beach, επειδή ακριβώς από πάνω της βρίσκεται το εργοστάσιο μαρμάρων της Θάσου.

Η Σαλιάρα βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της Θάσου, σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων από τον Λιμένα. Οργανωμένη, δημοφιλής κι εξωτική στην όψη της, έτοιμη να υποδεχθεί τους παραθεριστές. Νερά ρηχά προς τα έξω, που βαθαίνουν όμως απότομα σε απόσταση περίπου πέντε μέτρων από την ακτή, και βράχια να την πλαισιώνουν και να συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για εξερεύνηση βυθού.
Η γωνιά αυτή της Θάσου αξίζει αναμφίβολα μια επίσκεψη, και η εμπειρία θα σας αποζημιώσει και για την άφιξη εκεί, που περιλαμβάνει και οδήγηση σε χωματόδρομο. Για να φτάσετε στην Σαλιάρα ακολουθήστε το δρόμο προς Μακρύαμμο. Πριν την είσοδο του ξενοδοχείου, στρίψτε δεξιά στον χωματόδρομο. Ο δρόμος είναι φαρδύς και έχει βελτιωθεί αλλά εξακολουθεί να θέλει προσοχή. Αναμφίβολα όμως, αξίζει.
ΣΑΛΙΑΡΑ ΘΑΣΟΣ ΣΑΛΙΑΡΑ ΘΑΣΟΣ ΣΑΛΙΑΡΑ ΘΑΣΟΣ ΣΑΛΙΑΡΑ ΘΑΣΟΣ ΣΑΛΙΑΡΑ ΘΑΣΟΣ ΣΑΛΙΑΡΑ ΘΑΣΟΣhttp://www.newsbeast.gr/