Χοχλιοί μπουμπουριστοί.

Υλικά:
½ κιλό χοχλιοί
200 ml.   ντοματοχυμό
100ml ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο
1 κουτ, σούπας αλεύρι
1 σφηνάκι ξύδι (από κόκκινο κρασί)
2 κλωναράκια δεντρολίβανο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τους χοχλιούς μέχρι να πάρει το νερό βράση. Στη συνέχεια τους σουρώνουμε και τους πλένουμε πολύ καλά. Σε ένα βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο τους σοτάρουμε μαζί με το σκόρδο και τους σβήνουμε με το ξύδι. Προσθέτουμε  τον χυμό ντομάτας αφού πρώτα έχουμε διαλύσει μέσα σ’αυτόν το αλεύρι. Ρίχνουμε  και το δεντρολίβανο και σιγοβράζουμε  για 5΄. Αλατοπιπερώνουμε  και σερβίρουμε. http://www.govastileto.gr