Χαλαρωτικές διακοπές στη Χανιώτη της Χαλκιδικής.Φωτογραφίες από το τουριστικό θέρετρο στη χερσόνησο της Κασσάνδρας

Σε απόσταση περίπου μίας ώρας από τη Θεσσαλονίκη, η γραφική Χανιώτη αντικρίζει τη Σιθωνία και προσκαλεί τους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν και να απολαύσουν το εξαιρετικό τοπίο και τις θάλασσες της Χαλκιδικής.
Σήμα κατατεθέν της Χανιώτης η μεγάλη αμμώδης λευκή παραλία της με τα κρυστάλλινα νερά της. Εκεί χτυπά όλη τη μέρα η καρδιά της
περιοχής, με τους παραθεριστές να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Τη νύχτα, τη σκυτάλη παίρνουν καφετέριες, μπαρ κι εστιατόρια στην κεντρική πλατεία, με τους κατοίκους της περιοχής να επιζητούν την διαρκή αναβάθμιση και βελτίωση των προσφερόμενων επιλογών και των υπηρεσιών και σε ό,τι αφορά το φαγητό.
Όπως τα περισσότερα τουριστικά θέρετρα της Χαλκιδικής, έτσι και η Χανιώτη προσφέρει πολλές επιλογές διαμονής, από ενοικιαζόμενα δωμάτια και μικρά ξενοδοχεία μέχρι μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και πολυτελείς βίλες.
Η πολυκοσμία είναι το αναπόδραστο αποτέλεσμα της δημοφιλίας της, τόσο μεταξύ των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, που την επιλέγουν ως τόπο διακοπών, όσο και μεταξύ των πολιτών βαλκανικών χωρών.
Με την όμορφη θάλασσά της, την πλούσια φύση και τον κοσμοπολίτικο αέρα της, η Χανιώτη αποτελεί ιδανικό προορισμό διακοπών για όσους θέλουν πιο οικογενειακή ατμόσφαιρα αλλά να έχουν και τη δυνατότητα νυχτερινής διασκέδασης- άλλωστε η Χανιώτη είναι πολύ κοντά στην Καλλιθέα, το επίκεντρο της νυχτερινής διασκέδασης της Χαλκιδικής.
ΧΑΝΙΩΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΧΑΝΙΩΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΧΑΝΙΩΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΧΑΝΙΩΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΧΑΝΙΩΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΧΑΝΙΩΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΧΑΝΙΩΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΧΑΝΙΩΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΧΑΝΙΩΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗhttp://www.newsbeast.gr