Ζαμπονοτυρόπιτα με σφολιάτα

Υλικά για 6 άτομα

  • 1 πακέτο σφολιάτα
  • 5 φέτες κασέρι
  • 5 φέτες γαλοπούλα βραστή ή ζαμπόν
  • 1 μεγάλη ή 2 μικρές ντομάτες κομμένες σε φέτες
  • 5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
  • Ελαιόλαδο               

    Εκτέλεση

  • Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και αλείφουμε με ελαιόλαδο.
  • Στη συνέχεια βάζουμε πάνω στο φύλλο από 5 φέτες ζαμπόν, 5 φέτες τυρί και τέλος από 2 φέτες ντομάτα και λίγο μπέικον ψιλοκομμένο.
  • Καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτα και κόβουμε σε ορθογώνια κομμάτια. Έπειτα πατάμε τις άκρες με ένα πιρούνι και αλείφουμε με ελαιόλαδο.
  • Βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 25-30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.    www.newsbeast.gr