Κουραμπιέδες με σοκολάτα

Πάρα πολύ νόστιμοι οι κουραμπιέδες με σοκολάτα. Μία ευχάριστη αλλαγή
Υλικά
-2 κιλά αλεύρι μαλακό
-10 κουταλιές της σούπας κακάo
-200 γραμμάρια σοκολάτα σε δάκρυα
-200 γραμμάρια αμύγδαλα καβουρδισμένα

-800 γραμμάρια βούτυρο (γάλακτος)
-3 κρόκους
-200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
-2 σακουλάκια ζάχαρη άχνη
-Μισό ποτηράκι του κρασιού τσίπουρο
-Ανθόνερο

Εκτέλεση
-Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, τους κρόκους, το τσίπουρο και τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο σαν σαντιγί.Προσθέτουμε τα καβουρδισμένα αμύγδαλα και τη σοκολάτα.
-Ρίχνουμε σιγά - σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε με το χέρι μας χωρίς η ζύμη να γίνει σκληρή. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα.
-Έχουμε ήδη ρίξει σε ταψί πολύ ποσότητα άχνης ανακατεμένη με το κακάο. Μόλις βγάλουμε τους κουραμπιέδες, τους ρίχνουμε στο ταψί, τους ραντίζουμε με το ανθόνερο και τους σκεπάζουμε με την υπόλοιπη άχνη- κακάο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Πηγή:sidagi