Σε μεγάλο μπολ βάλτε τον κιμά, το κολοκύθι, το κρεμμύδι, τη ψίχα, το
αλάτι, τα μπαχαρικά και το πιπέρι και ανακατέψτε με ένα πιρούνι καλά.
Ζυμώστε τον κιμά και φτιάξτε 4-6 μπιφτέκια πλατιά.
Βάλτε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί, και
ψήστε τα μπιφτέκια για 5-6 λεπτά από την κάθε μεριά, μέχρι να γίνουν και
το κρέας στο κέντρο να μην είναι πια ροζ.
Μην τα παραψήσετε γιατί θα γίνουν στεγνά. www.newsbeast.gr