Μπιφτέκια γαλοπούλας.Εύκολη και ελαφριά συνταγή

Υλικά για 4 άτομα

  • 500 γραμμάρια κιμά γαλοπούλας
  • 1 κούπα τριμμένο κολοκύθι
  • 1 κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 κούπα φρέσκια ψίχα ψωμιού
  • ½ κουταλιά του γλυκού αλάτι
  • ½ κουταλιά του γλυκού μπαχαρικά για κοτόπουλο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κουταλιά της σούπας λάδι   

    Εκτέλεση

  • Σε μεγάλο μπολ βάλτε τον κιμά, το κολοκύθι, το κρεμμύδι, τη ψίχα, το αλάτι, τα μπαχαρικά και το πιπέρι και ανακατέψτε με ένα πιρούνι καλά.
  • Ζυμώστε τον κιμά και φτιάξτε 4-6 μπιφτέκια πλατιά.
  • Βάλτε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί, και ψήστε τα μπιφτέκια για 5-6 λεπτά από την κάθε μεριά, μέχρι να γίνουν και το κρέας στο κέντρο να μην είναι πια ροζ.
  • Μην τα παραψήσετε γιατί θα γίνουν στεγνά.      www.newsbeast.gr