Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, το αλάτι και το σιμιγδάλι. Ανακατεύουμε
το νερό με το λάδι και την μαγιά και το ρίχνουμε στο μείγμα αλευριού.
Ζυμώνουμε μέχρι να αποκτήσουμε μια λεία και μαλακή ζύμη.
Την αφήνουμε στην άκρη μισή ώρα να φουσκώσει.
Για τη συναρμολόγηση ζύμης - γέμισης
Λαδώνουμε μια ταρτιέρα και απλώνουμε το ζυμάρι μας. Το αφήνουμε στο ψυγείο άλλα 30 λεπτά.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα με το βούτυρο και την κρέμα
γάλακτος. Απλώνουμε τη σοκολάτα πάνω στη ζύμη και τις ροδέλες από τις
μπανάνες μαζί με τα χοντροκομμένα φουντούκια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 20 λεπτά. Στη συνέχεια αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε. www.newsbeast.gr/