Ψαρονέφρι με σώς μουστάρδας.Εύκολο πιάτο με γεμάτη γεύση

Υλικά για 4 άτομα

  • 800 γραμμάρια χοιρινά φιλετάκια (από ψαρονέφρι)
  • 100 γραμμάρια βούτυρο
  • 200 ml λευκό κρασί
  • 1 κρεμμύδι ξερό μέτριο, ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 1/2 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 300 γραμμάρια μουστάρδα           

    Εκτέλεση

  • Σε ξύλο κοπής αλατοπιπερώνετε τα χοιρινά φιλετάκια.
  • Στη συνέχεια ρίξτε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και αφήστε να ζεσταθεί καλά.
  • Σοτάρετε τα χοιρινά φιλετάκια για 5 λεπτά από την κάθε πλευρά και προσθέστε την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  • Σβήστε με το κρασί, αφήστε να τραβήξουν τα υγρά και προσθέστε τη μουστάρδα και αφήνετε να μαγειρευτεί για περίπου 30 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία.
  • Εάν η σάλτσα σφίξει προσθέστε λίγο κρασί ακόμα.
  • Όταν το φαγητό είναι έτοιμο το βγάζετε από την εστία και συνοδεύετε αν θέλετε με ρύζι. www.newsbeast.gr/