Ποιο κατοικίδιο ταιριάζει στα ζώδια.

Θέλεις να χαρίσεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο ένα ζωάκι να του κρατάει συντροφιά, αλλά δεν ξέρεις τι θα του ταίριαζε; Διάλεξε με βάση το ζώδιό του, για να κάνεις την πιο σωστή επιλογή. Επίσης, αν διστάζεις να έχεις παρέα ένα ζωάκι,
δες στο τέλος του άρθρου, τι μπορεί να κάνει ένα κατοικίδιο για σένα!

Κριός

Αναζητά ένα πιστό σύντροφο, που θα είναι υπάκουος κι έξυπνος. Η καλύτερη επιλογή για τον κλασικό Κριό λοιπόν, είναι ένας σκύλος και μάλιστα μεγαλόσωμος!

Ταύρος

Το καλύτερο δώρο για τον Ταύρο είναι ένας πολύχρωμος παπαγάλος που μιλάει. Θα τον λατρέψει, αφού μάλιστα είναι κι ένα ζώο που δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη περιποίηση!


Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θέλει κάτι πιο σπάνιο και πρωτότυπο, όπως ένα μαϊμουδάκι ή ένα ιγκουάνα. Λατρεύει τα ιδιαίτερα και ξεχωριστά ζώα.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος, θέλει ένα χνουδωτό ζωάκι, που θα το παίρνει στην αγκαλιά του και θα κάθονται μαζί στον καναπέ. Η καλύτερη επιλογή είναι ένα λευκό κουνελάκι ή μια ναζιάρα γατούλα.


Λέων

Ο Λέοντας θέλει ακόμα και το κατοικίδιό του, να του χαρίζει αίγλη! Αυτό που θα του ταίριαζε λοιπόν, είναι ένας μεγαλόσωμος σκύλος ράτσας, σε χρυσαφί χρώμα! Αν διαθέτει και pedigree, ακόμη καλύτερα!!!

Παρθένος

Στον Παρθένο αρέσουν τα μικρά ζώα, που δεν κάνουν πολύ φασαρία. Έτσι, η καλύτερη επιλογή είναι ένα μικρόσωμο σκυλάκι ή ακόμη κι ένα χάμστερ, που θα δώσει μεν ζωντάνια στο σπίτι, αλλά δε θα δημιουργεί προβλήματα.




Ζυγός

Ο Ζυγός λατρεύει τις γάτες. Μια κάτασπρη, φουντωτή γάτα Αγκύρας είναι το ιδανικό κατοικίδιο γι’ αυτόν, αφού θα κάνει καλό και στην ψυχολογία του.

Σκορπιός

Ότι πιο παράξενο, τόσο το καλύτερο για το Σκορπιό. Μη διστάσεις να του χαρίσεις ένα ερπετό ή ακόμη και ένα σκορπιό, η επιλογή σου θα τον ενθουσιάσει.


Τοξότης

Το ιδανικό ζώο για να δωρίσει κανείς σε ένα Τοξότη, θα ήταν ένα άλογο, που το λατρεύει. Επειδή αυτό όμως είναι μάλλον δύσκολο, μπορείς να επιλέξεις ένα τροπικό, πολύχρωμο κι εξωτικό πουλί. .

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θέλει ένα μεγαλόσωμο σκύλο, δυνατό και παιχνιδιάρικο. Δεν θα μπορούσε να είναι με ένα κατοικίδιο, όπως μια γάτα, γιατί θέλει δράση στο σπίτι του.


Υδροχόος

Ο Υδροχόος θλει ένα ξεχωριστό κατοικίδιο. Αγαπάει τους σκύλους, αλλά θα τον ενθουσιάσει εξίσου και μια απλή κεραμιδόγατα, με διαφορετικό χρώμα στο κάθε της μάτι, ή μια αριστοκρατική κι ανεξάρτητη Σιαμέζα!

Ιχθύς

Ένα ενυδρείο γεμάτο τροπικά ψάρια είναι η κατάλληλη επιλογή για τον Ιχθύ. Λατρεύει τα πολύχρωμα ψάρια, όσο πιο παράξενα χρώματα έχουν, τόσο το καλύτερο! govastileto.gr