Το φαράγγι Πάντα Βρέχει είναι αυτό που λέει το όνομά του

Τοπία που γαληνεύουν το μάτι και το μυαλό, πλούσια φύση, οικισμοί που σε ταξιδεύουν. Η Ευρυτανία είναι από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας, πολύ δημοφιλής για τους ταξιδιώτες του χειμώνα- αλλά όχι μόνο.
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά- και δυσπρόσιτα- σημεία της είναι το φαράγγι Πάντα Βρέχει, που είναι,
κατά κάποιον τρόπο, αυτό που λέει το όνομά του. Πρόκειται στην ουσία για το στενότερο σημείο του Κρικελοπόταμου, ανάμεσα στα βουνά Πλατανάκι και Καλιακούδα.
Πυκνή βλάστηση, συναρπαστικά χρώματα και φυσικά νερό είναι τα απλές αλλά τόσο εντυπωσιακές ψηφίδες του. Τα νερά πέφτουν από μεγάλο ύψος από την πλευρά της Καλιακούδας, θυμίζοντας αδιάκοπη βροχή. Διάσπαρτες μικρές λίμνες συμπληρώνουν την πανδαισία των καταρρακτών, ανταμείβοντας και με τον παραπάνω τους φυσιολάτρες που φτάνουν ως το φαράγγι για να απολαύσουν το δημιούργημα της φύσης.
Οι λάτρεις των extreme sports θα βρουν πλήθος υπαίθριων δραστηριοτήτων που θα επιτρέψουν ακόμα καλύτερη γνωριμία με την εκθαμβωτική φύση της Ευρυτανίας και ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση της περιήγησης. Ιδανική εποχή για την επίσκεψη στο φημισμένο φαράγγι θεωρείται το καλοκαίρι, όταν οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την εξερεύνηση, με ασφάλεια, της ευρυτανικής μαγείας.
ΦΑΡΑΓΓΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ ΦΑΡΑΓΓΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ ΦΑΡΑΓΓΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ ΦΑΡΑΓΓΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ ΦΑΡΑΓΓΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ ΦΑΡΑΓΓΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙwww.newsbeast.gr