Αποτυχημένη προσπάθεια “ανακάλυψης” εθνικών μειονοτήτων στην Ελλάδα!

Για μια ακόμη φορά η ελληνική μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης γύρισε την πλάτη της στις προβοκατόρικες κινήσεις μελών της που επιδιώκουν να προκαλέσουν...
διαχρονικά προβλήματα στην ομαλή και ειρηνική διαβίωση της με τους Χριστιανούς συμπολίτες της.
Πιο αναλυτικά σύμφωνα με την Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής, Σπάρτακος η Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων (FUEN), της οποίας ένας από τους έξι αντιπρόεδρος τους είναι ο Χαλίτ Χαμπίπογλου «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία των Τούρκων της Δ. Θράκης» (ABTTF) προσπάθησε να συλλέξει υπογραφές από ολόκληρη την Ευρώπη στο πλαίσιο της εκστρατείας “Minority SafePack”.
Το κείμενο της FUEN έκανε έκκληση στην Ε.Ε για την έγκριση ενός νέου νομικού πλαισίου αναφορικά με τις περιφερειακές και μειονοτικές γλώσσες, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, την «ισότητα», τα ΜΜΕ κτλ.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία συγκέντρωσε τελικά 1.215.789 υπογραφές, υπερβαίνοντας μεν τον συνολικό στόχο του ενός εκατομμυρίου υπογραφών που είχε τεθεί από την FUEN, αποτυγχάνοντας ωστόσο να πιάσει το όριο στις περισσότερες χώρες αφού οι 873.000 υπογραφές προέρχονταν από την Ουγγαρία και τη Ρουμανία.
Όσον αφορά την Ελλάδα αν και η FUEN, είχε θέσει ως στόχο την συλλογή 15.750 υπογραφών τελικά συγκεντρώθηκαν σε ολόκληρη την χώρα διαδικτυακά ή γραπτώς μόλις 5.166 υπογραφές ! Το αποτέλεσμα αυτό ήταν ένα ηχηρό ράπισμα στο πρόσωπο όλων αυτών που αγωνίζονται να ανακαλύψουν εθνικές μειονότητες στην Ελλάδα για να υλοποιήσουν τους υποκινούμενους από ξένες δυνάμεις στόχους τους.
Ιδιαίτερο εντυπωσιακό μάλιστα ήταν το γεγονός ότι, από την φερόμενη μειονότητα των «150.000 Τούρκων», από την φαντασιακή μειονότητα των δεκάδων χιλιάδων «Μακεδόνων» και όποιων άλλων ανακαλύπτει κάθε «συνεργάτης» ξένων υπηρεσιών, συγκεντρώθηκαν μόλις πέντε χιλιάδες υπογραφές, σε κείμενο μάλιστα που δεν είχε κανένα εξτρεμιστικό αίτημα.
http://www.defence-point.gr