Απεργοί στον ΠΑΟ, απεργοσπάστες στον ΣΚΑΪ...

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού απεργούν ενάντια στον ιδιοκτήτη τους, ενώ οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ γίνονται απεργοσπάστες.
Εκ διαμέτρου αντίθετες καταστάσεις στις...
επιχειρήσεις του Γιάννη Αλαφούζου. «Μόνο να κλoτσάνε ξέρουν οι ποδοσφαιριστές», έλεγαν παλιότερα, λογικό επομένως να απεργούν. Ενώ οι δημοσιογράφοι, που είναι ανώτερα όντα.. (στη σκέψη), έγιναν... απεργοσπάστες επειδή –όπως είπαν– διεκδίκησαν το... δικαίωμα στην εργασία. Κέρδισαν έτσι την αιώνια εκτίμησή μας.

★ Δεύτερο σπίτι του για τον Αδωνι Γεωργιάδη ο ΣΚΑΪ. Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. γνωρίζει με κλειστά μάτια τους διαδρόμους. Τον καλούν στην τηλεόραση (χθες) και βρίσκει ευκαιρία να περάσει και από το ραδιόφωνο να πει ένα γεια στους ακροατές μέσα από την εκπομπή του πάντοτε φιλόξενου Αρη Πορτοσάλτε. Πάλι καλά που δεν είναι και ο Σπορ FM στο ίδιο κτίριο, γιατί θα άρπαζε την ευκαιρία ο κ. Γεωργιάδης να μιλήσει λίγο και στο αθλητικό ραδιόφωνο του ομίλου.

★ Ολοσέλιδες διαφημίσεις των «Νέων» και του «ΒΗΜΑτος» στον «Φιλελεύθερο» (για τις προσφορές των δύο εφημερίδων) και δεν μοιάζουν για ανταλλακτικές μια και δεν έχουμε δει ανάλογες της εφημερίδας του Θανάση Μαυρίδη στα ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Γιατί να θέλει ένας όμιλος media να στηρίξει μία ευθέως ανταγωνιστική εφημερίδα, η οποία μάλιστα απευθύνεται στο ίδιο –πολιτικά– αναγνωστικό κοινό, είναι ένα ερώτημα που χωράει πολλές απαντήσεις.

- από τη στήλη Press Cafe της ΕφΣυν που υπογράφει ο Δ. Κανελλόπουλος

zoornalistas.blogspot.gr