ΤΡΟΠΗ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΓΟΥΔΗ-Το στίγμα του κινητού οδηγεί σε πρόσωπα

Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, με τις έρευνες να οδηγούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα, του στενού κύκλου της άτυχης γυναίκας.


Σύμφωνα με το Star, ο εισαγγελέας μελετά εκτός από τη διαδρομή που ακολούθησε την

ημέρα του θανάτου της και το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου που εντοπίστηκε σε σπίτι φιλικού της προσώπου.

Ως εκ τούτου, η ΕΛ.ΑΣ. επικεντρώνει την έρευνά της σε συγκεκριμένα πρόσωπα, έτσι ώστε να λυθεί το μυστήριο για τις αιτίες και τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Βασίλη Ταουξή, το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου εντοπίστηκε σε ένα από τα σημεία από τα οποία πέρασε η Ειρήνη Λαγούδη την ημέρα του θανάτου της, σε σπίτι ανθρώπου που τη γνώριζε.

«Ενδιαφέρθηκαν Έλληνες από την Αμερική, οι οποίοι δούλευαν στο FBI, ζητήσαμε τη βοήθειά τους και την ενίσχυσή τους δύο μήνες μετά τον θάνατο της Ειρήνης κι εκείνοι εντόπισαν το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της Ειρήνης σε συγκεκριμένο σπίτι, δίνοντάς μας οδό και αριθμό. Το σπίτι αυτό βρίσκεται σε μια παραλίμνια πόλη, κάτι που δεν γνωρίζαμε ούτε εμείς» ανέφερε ο κ. Ταουξής.

Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, αναρωτήθηκαν πώς γίνεται το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη να εκπέμπει από το συγκεκριμένο σημείο. 

«Μάθαμε τη διεύθυνση, στείλαμε ντετέκτιβ και όταν μάθαμε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, μείναμε άφωνοι» είπε ο κ. Ταουξής.
Ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη σημείωσε ότι ακόμα αναρωτιούνται πώς αυτή η γυναίκα που έχει αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της, δεν άφησε ένα σημείωμα και δεν αποχαιρέτησε τα παιδιά της, αλλά το μόνο της μέλημα ήταν να εξαφανίσει το κινητό της τηλέφωνο.

«Μας ενημέρωσαν, λοιπόν, από το FBI ότι το κινητό είναι κλειστό και εντοπίζουν το στίγμα του σε μια επαρχιακή κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας και μας έδωσαν τη διεύθυνση. Όταν πήγαμε και εντοπίσαμε το σπίτι, πέσαμε ξεροί, γιατί ανήκει σε άτομο που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνδέεται με την υπόθεση, αλλά εμείς αγνοούσαμε την ύπαρξή του» είπε ο κ. Ταουξής.

Γρίφος η διαδρομή της γυναίκας 

Η διαδρομή που ακολούθησε η άτυχη γυναίκα παραμένει ένας γρίφος έξι μήνες μετά τον θάνατό της. Η 44χρονη ξεκίνησε από το σπίτι της στην Κατοχή για να αγοράσει γλυκά. 

Λίγο αργότερα, κάμερες την εντοπίζουν στο Αγρίνιο, όπου αγοράζει καφέ και γεμίζει με πετρέλαιο κίνησης ένα μπιτόνι. Στη συνέχεια μέσω της Παραβόλας πηγαίνει στην παραλία Φωτμού, όπου βρέθηκε νεκρή. 

Άγνωστο παραμένει, ωστόσο, αν σε αυτήν τη διαδρομή έκανε κάποιες στάσεις ή είχε κάποιες προγραμματισμένες συναντήσεις.  fonaklas.blogspot.com