Ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας για το 2019.

Μέσα στην νέα χρονιά θα κάνει την εμφάνιση της η κινητήρια δύναμη που θα βοηθήσει τους χαρακτήρες, τολμηρούς ή και πιο συγκρατημένους, να κυνηγήσουν τα όνειρα τους και να μην αρκεστούν σε δεδομένα που για κάποιον λόγο έπαψαν πλέον να τους ικανοποιούν. Οι πράξεις θα γίνουν στοχευμένες, οι στόχοι θα πάρουν μια πιο
συγκεκριμένη μορφή, τα σχέδια και τα πλάνα θα κυμανθούν σε ρεαλιστικό πλαίσιο.

Νέες γνωριμίες θα ανανεώσουν τις ψυχολογικές διαθέσεις.

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να ανοιχτούν νέοι κοινωνικοί κύκλοι, καινούργια πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνιση τους, οι διαφορετικές προσωπικότητες θα ενωθούν κάτω από τη δύναμη και την επιρροή της ερωτικής έλξης. Θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για να ξεκινήσει ένας καινούργιος έρωτας, δεν θα υπάρχουν αναστολές που να εμποδίσουν την εξέλιξη.

Προσοδοφόρες συνεργασίες θα δημιουργήσουν μια σταθερή βάση για χρηματική άνοδο.

Αλλάζουν οι συνεργασιακές συνθήκες, οι όροι και οι προϋποθέσεις θα περάσουν πλέον σε ένα διαφορετικό πλαίσιο που δεν θα αφήσουν περιθώριο στασιμότητας ή εξαπάτησης. Οι υποσχέσεις και οι συμφωνίες θα σφραγιστούν, οτιδήποτε ειπωθεί σε θεωρητικό επίπεδο θα έχει μορφή επισημοποίησης με έγγραφα και πρακτικές κατοχυρώσεις. Σε πολλές περιπτώσεις θα υπάρξει η δυνατότητα αύξησης εισοδημάτων.

Πως βρίσκω τον προσωπικό μου αριθμό;

Στην αριθμολογία, για να βρούμε τον προσωπικό αριθμό του πεπρωμένου μας, προσθέτουμε την ημέρα, τον μήνα και το έτος γέννησης. Για παράδειγμα, αν γεννηθήκατε στις 26 Νοεμβρίου 1984, γράψτε σ’ ένα χαρτί την ημερομηνία 26-11-1984 και αθροίστε ένα – ένα τα ψηφία: 2+6+1+1+1+9+8+4=32. Αν το αποτέλεσμα της πρόσθεσης είναι μεγαλύτερο του 9, τότε προσθέτουμε εκ νέου τα ψηφία του αποτελέσματος, μέχρι να προκύψει μονοψήφιος αριθμός (από το 1 έως το 9). Στη συγκεκριμένη λοιπόν περίπτωση, προσθέτουμε τα ψηφία 3+2, οπότε ο προσωπικός αριθμός σας είναι το 5.

Ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας για το 2019

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΑ

ΓΕΝΙΚΑ. Ενθαρρυντικά θα είναι τα ανοίγματα που θα προκύψουν μέσα στο 2019, κινητοποιείσαι, ξεκινάς νέα σχέδια, οραματίζεσαι και βρίσκεις τρόπο να δώσεις ώθηση στις επιδιώξεις σου. Ευνοούνται τα ρίσκα και τα δυναμικά άλματα τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε αισθηματικά. Περνάς σε προτάσεις που θα διαφοροποιήσουν τις δεδομένες συνθήκες, το αποτέλεσμα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ. Θα καταφέρεις να ανανεώσεις τη σχέση σου, θα βγεις από τις προκαθορισμένες συνθήκες. Εσύ που αναζητάς νέα γνωριμία ξεκίνα τις προσεγγίσεις, προσπάθησε να φλερτάρεις και να ανοιχτείς, θα υπάρξουν πρόσωπα που θα σου δείξουν το ενδιαφέρον τους. Δυναμικότητα θα σε χαρακτηρίζει, βγαίνεις από αναστολές και επιφυλάξεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Πρόσφορο θα βρεις το έδαφος για επαγγελματικές και οικονομικές διεκδικήσεις, εσύ θα κρατάς τα ηνία της επαγγελματικής σου εξέλιξης. Θα έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις σταθερές βάσεις, δημιουργική θα είναι η εξέλιξη, τα γεγονότα θα υποστηρίξουν τις ανάγκες σου. Οι προτάσεις που θα ακούσεις θα είναι άμεσες και οικονομικά συμφέρουσες , άνοδος θα σημειωθεί στα εισοδήματα σου.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΥΟ

ΓΕΝΙΚΑ. Μέσα στην καινούργια χρονιά θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις ή να δώσεις δημιουργική έκταση σε υποθέσεις επαγγελματικές αλλά και προσωπικές. Αν νιώθεις πως το προηγούμενο έτος ήταν στάσιμο μέσα στο 2019 θα σου δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσεις σε νέο ξεκίνημα, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να βγεις από την αναμονή. Θα χρειαστεί να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, να δραστηριοποιηθείς και να αξιοποιήσεις όλα τα ανοίγματα που θα εμφανιστούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ. Ο συναισθηματικός σου κόσμος θα είναι πιο συγκροτημένος και πιο ώριμος, οι σκέψεις και οι στόχοι σου θα γίνουν σοβαροί. Μέσα στην νέα χρονιά θα στοχεύσεις στη δεσμευτική σχέση και δεν θα αποτύχεις. Αν ήδη βρίσκεσαι σε δεσμό παίρνεις την απόφαση να δώσεις μια ολοκληρωμένη κατάληξη, θα υπάρξει το άνοιγμα να κάνεις οικογένεια, το μέλλον προμηνύεται βάσιμο.

ΚΑΡΙΕΡΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Ολοκληρώνεις τα επαγγελματικά σου πλάνα, στοχευμένες θα είναι οι επαγγελματικές σου κινήσεις, ουσιαστικά θα θελήσεις ένα ριζικό αποτέλεσμα που να σταθεροποιήσει την καριέρα σου και γενικότερα τις συνεργασίες σου. Επενδυτική θα είναι η οικονομική σου σκέψη, μέσα την νέα χρονιά θα καταφέρεις να αποταμιεύσεις και να κινηθείς προνοητικά.


ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΙΑ

ΓΕΝΙΚΑ. Οι εξελίξεις μέσα στο 2019 θα σε βοηθήσουν να πάρεις ριζικές αποφάσεις, εσύ που έχεις ανάγκη από μια νέα αρχή θα βρεις ανοιχτές τις πόρτες, οι ευκαιρίες που θα εμφανιστούν θα είναι ελπιδοφόρες και δημιουργικές. Τα γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν, βάζεις τέλος στις αρνητικές και απογοητευτικές σκέψεις που ουσιαστικά μέσα στον προηγούμενο έτος σε εμπόδισαν να ρισκάρεις και να κυνηγήσεις. Τερματίζεις το παρελθόν, βάζεις στόχο να βγεις από τη στασιμότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις που θα υπάρξουν θα σε ωθήσουν στο να επανεκτιμήσεις κάποιες συγκεκριμένες παρελθοντικές καταστάσεις που ουσιαστικά είχαν ορίσει την πορεία της προσωπικής σου ζωής. Μέσα στην νέα χρονιά είναι πολύ πιθανόν ένα πρώην ταίρι να κάνει την εμφάνιση του, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς με ορθολογισμό, δεν αποκλείεται να επαναξιολογήσεις και να πάρεις αποφάσεις επανασύνδεσης.

ΚΑΡΙΕΡΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Σε σκέψεις θα σε βάλουν οι νέες προτάσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους, ίσως να διχαστείς ή να προβληματιστείς, ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι εποικοδομητικές. Σε περίπτωση που νιώσεις πως το κλίμα δεν είναι πρόσφορο για μεγάλα ρίσκα άκου τη διαίσθηση σου, ακολούθα το ένστικτο σου και δώσε χρόνο στα γεγονότα. Θα πρέπει να αποφύγεις την εσωτερική πίεση, άσε την διαίσθηση να σε καθοδηγήσει.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΕΣΣΕΡΑ

ΓΕΝΙΚΑ. Μέσα στην νέα χρονιά θα ασχοληθείς με τον εσωτερικό και ψυχικό σου κόσμο, θα διευρύνεις τη σκέψη σου σε ένα πιο βαθύ συναισθηματικό επίπεδο. Απαλλάσσεσαι από ψυχολογικό βάρος, ουσιαστικά βάζεις τέλος στον πεσιμιστικό τρόπο σκέψης, απεγκλωβίζεσαι από ψυχοφθόρες εξαρτήσεις. Το 2019 θα σε βρει με ανανεωμένη διάθεση και με έντονο δυναμισμό. Τακτοποιείς τις προσωπικές ή επίμαχες υποθέσεις, δεν θα αφήσεις αμφίρροπες καταστάσεις να αιωρούνται.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ. Η διαφορετική οπτική με την οποία θα αντιληφθείς τα γεγονότα θα αλλάξουν τα δεδομένα φέρνοντας μια διαφορετική τροπή στις συναντήσεις και στις εξελίξεις. Αλλάζεις απόψεις και συναισθήματα, δεν θα προσκληθείς στα αρνητικά συμβάντα ούτε θα αφήσεις τον εαυτό σου να απογοητευτεί από μικρό λεπτομέρειες άνευ ουσίας. Στη σχέση σου ή στην προοπτική της νέα γνωριμίας η στάση που θα κρατήσεις θα είναι πλέον διαφορετική, θα τολμήσεις να κυνηγήσεις τη μεγάλη αλλαγή.

ΚΑΡΙΕΡΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Σε εργασιακά θέματα καταφθάνουν προτάσεις για νέες συνεργασίες, η ωριμότητα σου καθώς και το δημιουργικό σου πνεύμα θα σε βοηθήσουν να επεκταθείς. Χρήματα έρχονται στα χέρια σου, θα υπάρξουν εισοδηματικές αυξήσεις. Προς τις υλικές απολαύσεις θα στραφεί το ενδιαφέρον σου, προσοχή στις αγορές που θα επιλέξεις να κάνεις σου, σκέψου επενδυτικά ή αποταμιευτικά.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΝΤΕ

ΓΕΝΙΚΑ. Ευνοϊκό κλίμα θα υπάρξει σε υποθέσεις που θέλεις να δώσεις ουσιαστική εξέλιξη, μέσα στο 2019 ανοίγεται δίοδος επιτυχίας και ανανέωσης. Διαύγεια και οξυδέρκεια θα έχει η σκέψη σου, δεν θα παρασυρθείς ούτε θα αποκαρδιωθείς από ασήμαντα συμβάντα. Ορθολογισμός θα σε διακρίνει, θα μπορέσεις να σταθεροποιηθείς και να αποκτήσεις γερά συναισθηματικά θεμέλια. Βγαίνεις από τις αμφιβολίες και τις ψυχολογικές εναλλαγές, θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ. Σε περίπτωση που ήδη διατηρείς μια σταθερή σχέση παίρνεις την απόφαση να προχωρήσεις τον δεσμό σου ένα βήμα πιο μπροστά, ίσως να υπάρξει γάμος, αρραβώνας ή συγκατοίκηση. Αν συνειδητά μέχρι τώρα ακολουθούσες την εργένικη ζωή δεν αποκλείεται να αλλάξεις άποψη και στάση, με σοβαρές βλέψεις θα χειριστείς τις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνουν την εμφάνιση τους.

ΚΑΡΙΕΡΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσεις νέους επαγγελματικούς στόχους πιο σταθερούς ίσως και πιο υψηλούς. Οι εργασιακές συνθήκες μέσα στο 2019 θα σε ωθήσουν στο να κυνηγήσεις την οικονομική σου βελτίωση. Θα σε απασχολήσουν διαπραγματεύσεις και συνεργασίες, αποκτάς έναν κάπως πιο φιλόδοξο τρόπο σκέψης, ανοίγεται νέο μονοπάτι στην καριέρα σου.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞΙ

ΓΕΝΙΚΑ. Μοιραίες συναντήσεις και ειλικρινείς συζητήσεις θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, εργασιακές, οικογενειακές και προσωπικές. Συνειδητά και ώριμα θα αποφύγεις τις εντάσεις και τις ρήξεις, οι επαφές σου θα φροντίσεις να είναι ισορροπημένες. Μέσα στο 2019 σε ζητήματα δύσκολα και ψυχοφθόρα θα καταφέρεις να βρεις λύσεις, θα αποκατασταθούν οι προβληματικές σχέσεις, θα νιώσεις συναισθηματική ανανέωση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ. Σε περίπτωση που το προηγούμενο έτος έκλεισε με χωρισμό μέσα την νέα χρονιά θα είσαι πλέον σε θέση να αποκοπείς από τα παλιά και να προσχωρήσεις αναζητώντας έναν καινούργιο έρωτα. Θετική κατάληξη θα δοθεί στην καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, θα έχεις την ευκαιρία να διαφοροποιήσεις την προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να δεις με πολύ σοβαρό μάτι το καινούργιο πρόσωπο που θα καταφέρει να σε αναζωογονήσει.

ΚΑΡΙΕΡΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Σε επαγγελματικό επίπεδο η νέα χρονιά θα είναι αρκετά τυχερή, θα είναι λάθος αν αγνοήσεις τα ανοίγματα που εντελώς απρόοπτα θα εμφανιστούν. Ανασυγκρότησε τις επαγγελματικές σου βλέψεις γιατί τα απρόσμενα συμβάντα δεν θα είναι καλό να σε βρουν απροετοίμαστο, οι εξελίξεις θα πρέπει να σε βρουν με σταθερές επιθυμίες και συγκεκριμένους στόχους.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ. Ενδοσκοπήσεις και αναθεωρήσεις θα βγάλουν στην επιφάνεια την ψυχική σου δύναμη, με ανανεωμένο τρόπο αντίληψης θα χειριστείτε καταστάσεις παλιές αλλά και καινούργιες. Αφήνεις στην άκρη τις απαισιόδοξες εκδοχές, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις και να πειστείς πως αν θέλεις μπορείς να κερδίσεις. Παίρνεις τα πάνω σου, ανοίγεσαι συναισθηματικά και κοινωνικά, καινούργια πρόσωπα θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ. Αλλαγές θα θελήσεις να φέρεις μέσα στη σχέση σου ή στην προσωπική σου ζωή και θα το καταφέρεις. Δεσμοί και βλέψεις μπαίνουν πλέον σε διαφορετικό πλαίσιο, η αντιμετώπιση σου στόχο θα έχει να σταθεροποιηθούν οι επαφές και να δοθεί μελλοντική εξέλιξη. Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα σε αναπτερώσει συναισθηματικά, ίσως να αφόρα απάντηση ή πρόταση που περιμένεις εδώ και αρκετό καιρό.

ΚΑΡΙΕΡΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Καταφθάνουν θετικές αλλαγές, ανοίγεται προοπτική προαγωγής, οι συζητήσεις σου θα γίνουν μέσα σε κλίμα ευνοϊκό και εποικοδομητικό. Θα επανεξετάσεις σχέσεις και συνεργασίες, υποσχέσεις και προτάσεις θα διαφοροποιήσουν τις μέχρι τώρα δεδομένες οικονομικές βάσεις. Θα υπάρξουν κέρδη και έσοδα που θα πρέπει να επενδυθούν και όχι να καταναλωθούν ασκόπως.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΚΤΩ

ΓΕΝΙΚΑ. Το 2019 θα βελτιώσει τις συνθήκες γεγονός που θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση, θα είστε σε θέση να επεκτείνεις τις βλέψεις σου και να αποκολληθείς απ το στάσιμο. Τερματίζει η αδράνεια που ενδεχομένως να προήρθε από ανασφάλειες και όχι από άτυχες συγκύριες. Δραστηριοποίησε και κοινωνικοποίησε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσεις έναν καινούργιο τρόπο ζωής πιο ζωτικό και πιο απελευθερωμένο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ. Αν απογοητεύτηκες από τα γεγονότα ή τα αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς θα καταφέρεις να αποσπάσεις τη σκέψη σου από τα όσα συνέβηκαν. Μέσα στο 2019 θα υπάρξει άνοιγμα για καινούρια γνωριμία, θα νιώσεις την ανάγκη να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να ερωτευτεί και να δοκιμαστεί μέσα σε καινούργιες πλέον προοπτικές.

ΚΑΡΙΕΡΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Σε επαγγελματικό επίπεδο δυναμικά θα ξεκινήσει η νέα χρονιά, συμφωνίες, συνεργασίες, και νέες προτάσεις θα έχουν θετική κατάληξη, η αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσει να αποδείξεις πως διαθέτεις προσόντα και γνώσεις. Με μεθοδική στάση θα χρειαστεί να χειριστείς τις νέες εργασιακές συνθήκες, θα υπάρξουν ανοίγματα και συνεργασίες που δεν πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με επιφανειακές βλέψεις.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΝΕΑ

ΓΕΝΙΚΑ. Το 2019 σε καλεί να αναθεωρήσεις, να επανεκτιμήσεις, και να αλλάξεις τακτική χειρισμού. Τα γεγονότα θα φέρουν ξεκαθαρίσματα που αυτά με τη σειρά τους θα σε βοηθήσουν να βγεις από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Θα συνειδητοποιήσεις πως είναι καιρός να αφήσεις πίσω σου το αρνητικό παρελθόν και τις μη αποτελεσματικές σχέσεις. Θα είσαι σε θέση να σκεφτείς με ορθολογισμό και να κινηθείς μέσα σε ρεαλιστικό πλαίσιο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ. Στη σχέση σου αλλά και γενικότερα στην προσωπική σου ζωή θα σε απασχολήσουν θέματα που θα έχουν να κάνουν όχι τόσο με το άμεσο παρόν αλλά με το μακρινό μέλλον. Ουσιαστικά θα θελήσεις να ανατρέψεις τις συνθήκες που σου δημιουργούν αβεβαιότητα και ανασφάλεια, αυτό που θα έχεις ανάγκη θα είναι η σταθεροποίηση και η ασφάλεια. Εσύ που αναζητάς νέα γνωριμία θα στρέψεις στο ενδιαφέρον σου σε άτομα σοβαρής προσωπικότητας.


ΚΑΡΙΕΡΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Από το ξεκίνημα του νέου έτους θα σε απασχολήσουν επαγγελματικές συζητήσεις και εργασιακά θέματα που χρήζουν άμεση διεκπεραίωση. Αν υπάρχει ένα είδος επαγγελματικής δυσαρέσκειας θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις κατεύθυνση ή εργασιακό πόστο. Ίσως να διαφοροποιήσεις το αντικείμενο εργασίας σου, μην απορρίψεις με ευκολία τις νέες προτάσεις.

Πηγή: Myastro.gr