Βυθίστε τα κομμάτια κοτόπουλου στο αβγό και μετά στην τριμμένη φρυγανιά.
Τοποθετήστε σε ένα ταψί, αλατοπιπερώστε και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
Σε ένα τηγάνι τοποθετήστε τη σόγια σος, το μέλι, το σκόρδο, την σος
Hoisin, τη Sriracha και το τριμμένο τζίντζερ και αφήστε να πάρουν μια
βράση ανακατεύοντας.
Τοποθετήστε τις μπουκιές κοτόπουλου στο τηγάνι με τη σάλτσα και ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν όλα τα κομμάτια.
Σερβίρετε αμέσως και γαρνίρετε με το φρέσκο κρεμμυδάκι και το σουσάμι. www.newsbeast.gr