Πώς αντιδράει το κάθε ζώδιο στον χωρισμό;

Το κάθε ζώδιο αντιδράει εντελώς διαφορετικά σε κάθε χωρισμό, καθώς για κάποιους είναι πιο εύκολο ενώ για άλλους πιο δύσκολο.

1. Ο Κριός θα ξεσπάσει σε όλους τους γνωστούς και τους φίλους του και μπορεί να χαλάσει, προσωρινά, πολλές από τις σχέσεις του εξαιτίας της συμπεριφοράς του.


2. Ο Ταύρος παίρνει συνήθως κατάκαρδα τους χωρισμούς του και για ένα μεγάλο διάστημα μπορεί να σταματήσει να κάνει πολλά πράγματα που αγαπούσε.

3. Ο Δίδυμος λέει σε όλο τον κόσμο ότι είναι εντάξει και προσπαθεί να δείξει εντάξει αλλά δυστυχώς είναι χάλια!


4. Ο Καρκίνος ρίχνει πολύ κλάμα μέχρι να φτάσει στο σημείο να μην έχει άλλα…δάκρυα.

5. Ο Λέων παθαίνει μια μικρή κατάθλιψη και νιώθει πως δεν έχει αντοχή να σηκωθεί από το κρεβάτι και σε γενικές γραμμές δεν θέλει να κάνει τίποτα.

6. Ο Παρθένος ρίχνει το φταίξιμο πάνω του και κάνει τα πάντα για να πείσει τον εαυτό του ότι αυτός ευθύνεται για τον χωρισμό.

7. Ο Ζυγός νιώθει την ανάγκη να μείνει μόνος του και πολλές φορές απομακρύνεται και από τους δικούς του ανθρώπους.

8. Ο Σκορπιός δένεται πολύ συναισθηματικά με τις σχέσεις του σε σημείο που όταν χωρίσει θα κοιτάει για μέρες τα πράγματα της/του πρώην του και θα κλαίει.

9. Ο Τοξότης θα χάσει για λίγο καιρό την αυτοπεποίθησή του.

10. Ο Αιγόκερως δείχνει και είναι θλιμμένος για κάποιο διάστημα αλλά γρήγορα προσπερνάει τις άσχημες αναμνήσεις και πάει παρακάτω.

11. Ο Υδροχόος αγνοεί τους πάντες μέχρι να τα βρει ξανά με τον εαυτό του.

12. Ο Ιχθύς θέλει να μένει σιωπηλός, δεν κατηγορεί κανέναν και απλά περιμένει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να συνεχίσει και πάλι τη ζωή του.        www.govastileto.gr