Στο "σφυρί" η... παρθενιά τους

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες νεαρές κοπέλες και έφηβες βγάζουν σε δημοπρασία την
πρώτη τους ερωτική φορά. Στο πλαίσιο αυτό έχουν στηθεί κυρίως σε χώρες του εξωτερικού σχετικές ιστοσελίδες δημοπράτησης της παρθενιάς των κοριτσιών έναντι αδράς αμοιβής.
Σε αυτές οι υποψήφιοι καταθέτουν την προσφορά τους και ανακηρύσσονται στην συνέχεια οι πλειοδότες.



Έρευνα που δημοσιεύθηκε τόσο στο BBC News όσο και στην dail mail παρουσιάζει ενδεικτικές περιπτώσεις κοριτσιών που θέλησαν να δημοπρατήσουν ό,τι πολυτιμότερο διέθεταν προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα πράγμα το οποίο ορισμένες το κατάφεραν και άλλες όχι.
Το 2004 μια 24 χρονη κοπέλα η Κάθυ Κόμπερσον από το Τέξας έβαλε πρώτη την παρθενιά της σε πώληση έναντι $ 100,000. Τότε προκλήθηκαν σοβαρές αντιδράσεις από διάφορες οργανώσεις και τελικά δεν έγινε ποτέ γνωστό η κατάληξη αυτής της δημοπρασίας.
Πριν από μερικά χρόνια η 18χρονη τότε Graciela Yataco, ένα μοντέλο από το Περού, η οποία όπως υποστήριζε έπρεπε να πληρώσει την νοσλεία της μητέρας της στο νοσοκομείο αλλά και να φροντίσει τον μικρότερο αδελφό της αποφάσισε, σε μια πρωτοφανή κίνηση, να πουλήσει την παρθενιά της για 1.300.000 δολάρια.
Πριν από τρία χρόνια η18 χρονη τότε Alina Percea από τη Ρουμανία έβαλε σε πλειστηριασμό την παρθενιά της,προκειμένου να πληρώσει για να πάρει το πτυχίο της.
Τελικά κατάφερε να υλοποιήσει τον στόχο της. Μετά από ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έλαβε τη σχετική ...γνωμοδότηση. Για την ιστορία πλειοδότησε ένας Ιταλός ο οποίος έδωσε £ 8800 στην 18χρονη.
Αργότερα η ίδια παραδέχθηκε πως ''τελικά τα χρήματα δεν ήταν τόσο πολλά ακόμη και για την Ρουμανία''

Τέσσερα χρόνια πριν η Ραφαέλα Φίσο, 24 ετών σήμερα, μοντέλο και πρώην αστέρι του Big Brother της Ιταλίας έθεσε την παρθενία της για δημοπρασία προκειμένου να αγοράσει ένα σπίτι στη Ρώμη αλλά και να πληρώσει για τα μαθήματα υποκριτικής. Τ
ο τίμημα που έπρεπε να καταβάλλει ο υποψήφιος ανέρχονταν σε $ 1.800.000. Μάλιστα είχε δηλώσει πως «αν δεν συμπαθήσει τον υποψήφιο πλειοδότη θα πιεί μαζί του ένα ποτήρι κρασί και θα φύγει. Εντούτοις παρά τις όποιες ενστάσεις που είχαν σημειωθεί από συγγενείς φίλους και ...ενδιαφερόμενους δεν έγινε γνωστό αν κατάφερε να συγκεντρώσει το χρηματικό ποσό που ζητούσε. (iatropedia)