ΑΡΘΡΟ – ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ: Συνένοχος ο Βενιζέλος για τα υποβρύχια!

“ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΗ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!”

Ένα άρθρο – καταπέλτης του Αργύρη Ντινόπουλου, φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές του σκανδάλου των υποβρυχίων και εμπλέκει τον σημερινό αναπληρωτή πρωθυπουργό αποδίδοντας του ευθύνες ανάλογες με του προφυλακισμένου Άκη Τσοχατζόπουλου!

Συγκεκριμένα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αποκαλύπτει πως την ίδια στιγμή που η Γερμανική δικαιοσύνη στοιχειοθετούσε τις μίζες, ο Ευ. Βενιζέλος… νομοθετούσε στην βουλή για να δώσει ασυλία στους μιζαδόρους!

Επίσης αποκαλύπτει πως ο Βενιζέλος αφαίρεσε την ρήτρα προόδου των εργασιών, δίνοντας έτσι πακτωλό εκατομμυρίων στους λιβανέζους, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Στο άρθρο του ο κύριος Ντινόπουλος αναφέρει ρητά πως η σύμβαση Βενιζέλου είναι πολύ χειρότερη από εκείνη του Άκη, ενώ ρίχνει ευθύνες στους βουλευτές του ΛΑΟΣ που υπερψήφισαν την αμαρτωλή σύμβαση Βενιζέλου.

Εϊναι δεδομένο πως όταν ο νόμος περί ευθύνης υπουργών καταργηθεί αναδρομικα από επόμενη βουλή, το παρόν άρθρο θα αποτελέσει μέρος του κατηγορητηρίου για τους εμπλεκομένους.

Δυστυχώς, σε μία τέτοια εξέλιξη ευθύνες θα έχει και ο κύριος Ντινόπουλος, που συγκάλυψε το σκάνδαλο με την ψήφο του στην αντίστοιχη συζήτηση στην βουλή. Μετά από αυτό το άρθρο, δεν θα έχει τα ελαφρυντικά του Χρυσοχοΐδη για το ότι “δεν διάβασε”.

Τρολοκράτης http://olympia.gr/2014/01/22/%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CE%B2%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%B7-%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85/#more-366403