ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ: Μην ανησυχείτε για το ΤΤ, την Eurobank θέλουμε να σώσουμε!

ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΤΤ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.

Ποιοί εγγυήθηκαν στους εγκληματίες ατιμωρησία, με αντάλλαγμα να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό.

Οι συνεχείς πραξικοπηματικές αποφυλακίσεις για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και η απόπειρα φυγάδευσης του Προβόπουλου δεν ήταν απλώς παρακρατικά αλισβερίσια με την διαπλοκή και την κυβέρνηση. Τις τελευταίες ώρες εξυφαίνεται ένα ολέθριο σχέδιο αντιστροφής των εξελίξεων ώστε να εξασφαλισθεί η ατιμωρησία των απατεώνων, αλλά το κυριότερο, να ολοκληρωθεί η πορεία συγκάλυψης με την σκανδαλώδη απορρόφηση του ισχυρότερου Ελληνικού ιδρύματος από την μουμιοποιημένη Eurobank!

Στο Ολυμπία το γράφουμε εδώ και μήνες: Το απίστευτο φιάσκο “απορρόφησης” ενός γίγαντα από έναν κλώνο, είχε ως μοναδική σκοπιμότητα την συγκάλυψη του πλιάτσικου των Κοντομηνάδων και των Γριβέων. Μία σκανδαλωδώς ανακεφαλαιοποιημένη Eurobank με διορισμένη ηγεσία από τους επίορκους Προβόπουλο – Στουρνάρα, θα “καθάριζε” τις υποθέσεις κουκουλώνοντας τες σε μία Bad Bank, καλώντας τους Έλληνες πολίτες να πληρώσουν για άλλη μία φορά τα σπασμένα.

Πως είναι δυνατόν μία τράπεζα με μαγειρεμένα νούμερα, που την παράτησε ακόμα και ο βασικός της μέτοχος, να ανακεφαλαιοποιείται με δημόσιο χρήμα και να απορροφά ένα πανίσχυρο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα;

Εδώ λοιπόν έρχεται η νέα ζαριά της διαπλοκής: Μέσα από διθυραμβικά αφιερώματα στην δικαιοσύνη, το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου θα χρησιμοποιηθεί ως “δικαιολογία” για την συγχώνευση! “Είδατε, το διεφθαρμένο ΤΤ, δικαίως το παίρνει η Eurobank, αφού εκεί γινόταν πανηγύρι”!

Εδώ η δικαιοσύνη οφείλει να είναι αμείλικτη, αφού ήδη χάλασε τα σχέδια της συγκάλυψης μέσω της συγχώνευσης.

Θα πρέπει άμεσα να ακυρωθεί η διαδικασία συγχώνευσης και να οδηγηθούν στο εδώλιο τόσο ο Προβόπολος, όσο και ο Στουρνάρας, μαζί με τους επιτελείς του ΤΤ οι οποίοι παρότι ήταν στο αμαρτωλό ΔΣ με τον Γριβέα και τον Κοντομηνά, πρωταγωνίστησαν στην διαδικασία!

Όπως επίσης θα πρέπει να λογοδοτήσουν αυτοί που τυχόν διέρρευσαν το ένταλμα σύλληψης σε εμπλεκόμενους, εξασφαλίζοντας τους παράλληλα την άμυνα τους κατά της προφυλάκισης.

Θα επανέλθουμε. http://olympia.gr/2014/01/20/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CF%83%CF%85/#more-365907